KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

Kriszt Kft.

Országos Szaknévsor

Keresés: Kriszt Kft.

KRISZT Kft.- Fafeldolgozás, fűrészárugyártás, rakodólapok

Bemutatkozás


2000. - vállalkozás megalapítása, elsősorban árufuvarozói feladatok ellátása.
2001. – új telephely létrehozása (7131 Tolna-Mözs, Palánki út 2.), fűrészáru gyártó tevékenység megkezdése, mely a fő tevékenységgé válik. A gyártott faipari termékek 95 %-át olasz export piacra értékesítjük. Az árufuvarozói tevékenység háttérbe szorul, elsősorban belföldi szállításokra és saját fafeldolgozásra alkalmas faanyagok beszállítására korlátozódik.
2004. – A megnövekedett gyártás kapcsán nemzetközi szállításra, árufuvarozásra alkalmas kamionszerelvényekkel bővítjük tevékenységünket. Nemzetközi árufuvarozói tevékenység megkezdése, mely alapját a telephelyünkön gyártott faipari termékek képezik.
2005. – A gyártói tevékenység telephelye saját tulajdonba kerül, a működésünk szabályozásához ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert vezetünk be.
2007. – SAP vállalatirányítási rendszer bevezetése, foglalkoztatott létszám: 12 fő.
2008. – Az év végén komplex technológiai fejlesztéssel a Tolna-Mözsön működő fűrészüzemünkben a gyártási hulladékainkat újrahasznosítjuk. A keletkezett faipari hulladékainkból tüzelési célra fa pelletet gyártunk. A gyártott faipari termékek 75 %-a beleértve a pelletet is, export célra történik. A fejlesztéssel működésünk kiegyensúlyozottabbá és eredményesebbé válik, a foglalkoztatottság átlagosan 18 fő.
2009-2010. – Telephelyünk fejlesztése, pelletkandalló bemutató terem, mely az általunk gyártott pellet mellé kínál alternatív fűtési lehetőséget. Raktárkapacitás növelés és infrastruktúra bővítés keretein belül tüzivíztározó bővítése, az út, a parkoló, az alapanyagraktár és a vagyonvédelem korszerűsítése, csapadékvíz elvezetése. Kisebb logisztikai feladatok ellátása. Faipari gépek beszerzésével lecseréltük az elhasználódott gépeinket, mellyel növeltük gyártói kapacitásainkat, működésünket kiegyensúlyozottá tettük. A foglalkoztatottság a fejlesztések hatására 2010 év végére már meghaladja a 30 főt.
2012. – Telephelyünk bővítése a szomszédos terület és csarnokok megvásárlásával. Telephelyünk területe immár meghaladja a 3 hektárt, mely az új M6-os autópálya lejáratától 1 km-re lévő ipari területen található. Csökkent munkaképességűek alkalmazásával egy raklapszegező gép beszerzésével tovább növeljük partnereinknek gyártott egyedi raklapjainkat.
2013. – Egyedi raklapgyártó tevékenységünk piaci erősítése, további faipari csomagolóanyag vevői kör bővítése, új hozzáadott értéket képviselő termékek gyártása. A foglalkoztatott létszám átlagosan már 39 fő.
Termékeink, szolgáltatásaink:
Fűrészáru gyártás:
- nyár fűrészáru (raklapelem)
- fenyő fűrészáru (raklapelem)
- cserfa csomagoló faáru
Tűzifagyártás:
- export és belföldi tűzifa gyártása, értékesítése
Pelletgyártás:
- export és belföldi pellet gyártása, értékesítése
Kereskedelem:
- nyárfa hámozási rönk exportálása és belföldi értékesítése
- rostfa (fenyő, nyár)
- fabrikett értékesítés
Egyedi raklapok gyártása:
- vevői igényeknek megfelelően alakítjuk termékeinket
Belföldi és nemzetközi árufuvarozás

Céljaink, jövőképünk:
Kiemelt célunk, hogy egy olyan 100 %-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező céget teremtsünk a térségben, mely szakképzett alkalmazottakkal, megfelelő anyagi és eszközháttérrel rendelkezik, az Európai Unióban megállja a helyét, termékei és szolgáltatásai az uniós piacon is keresettek.
Jövőképünk közvetlen célkitűzése a válság ellenére a gazdasági versenyképességünk javítása, termelési és raktározási kapacitásaink modernizációja és környezetvédelmi jogszabályok folyamatos teljesítése érdekében telephelyünk fejlesztése. Foglalkoztatási kapacitásunk növelése, mellyel célunk egy motivált, lojális és összetartó munkaközösség létrehozása. Köszönjük, hogy ezt a néhány soros cégbemutatkozó anyagunkat átolvasta. Amennyiben lát támogatási lehetőséget cégünkkel kapcsolatban, kérjük, keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:
Kárpáti Zoltán – ügyvezető +36/70/389-6047, karpati@kriszt.huElérhetőségeink

CímCím: 7131 Tolna-Mözs Palánki út 2.
GPS: 46.416053, 18.746146
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36-74-540-018, +36-74-443-462
Mobil: +36-70-389-6047
Fax: +36-74-540-018

EmailEmail: info@kriszt.hu

WeblapWeb: http://www.kriszt.hu
Egyéb: karpati@kriszt.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor