KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

Nagoya kft.

Országos Szaknévsor

Keresés: Nagoya kft.

NAGOYA Kft.

Bemutatkozás


A Nagoya Kft. megalakulásától kezdve dinamikusan fejlődő piaci szereplőként van jelen a magyar targonca ipar piacán. Cégünk 1992-ben alakult és 1995 óta működik Kft. formájában, budapesti székhellyel.
Fő tevékenységi körünk:
- Új és használt targonca forgalmazása,
targonca bérbeadása, targonca szervizelése, targonca karbantartása, továbbá alkatrészellátása.
- Ezen felül speciális szakterületünk a targonca bérbeadás személyzettel.

Javítások:
Targoncák javítási technológiája a gyártók utasításainak megfelelően történik. A javítási munkák során tapasztalt szerelőink nem csak a hiba elhárítását végzik el, hanem a gyártói előírások szerinti ellenőrzési és biztonsági munkákat is.
Karbantartás:
A targoncák minden egyes alkatrészének tökéletesen kell működnie, hogy a munkafolyamat megbízhatóan és folyamatosan elvégezhető legyen. A targoncák javítási költsége jelentősen csökkenthető a rendszeres karbantartással. A költségek és a karbantartások időpontjai előre tervezhetőek, nem okoz munkakiesést, mindig használatra kész műszaki állapotot biztosít. Kössön karbantartási szerződést, ami különösen kedvező feltételeket biztosít Önnek!
Full-szerviz:
Ajánlatunk egy különösen előnyös, speciális full-szerviz szerződés, mely tartalmazza a targonca teljeskörű karbantartását, javítását, akár a gumiabroncsok cseréjét is! Ezáltal költségei fixen előre tervezhetőek lesznek. Biztonságos szerviz-megoldás, meglepetések nélkül!Elérhetőségeink

CímCím: 2330 Dunaharaszti, Irinyi János u. 3/a
GPS: 47.346224, 19.124680
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36-24-526-026, +36 24/526-018
Fax: +36-24-526-028

EmailEmail: nagoya@nagoya.hu

WeblapWeb: http://www.nagoya.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor