KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

bölcsöde

Országos Szaknévsor

Keresés: Bölcsöde

Lurkó Globusz Játékáruház - KWH Kft.

Lurkó Globusz Játékáruház - KWH Kft.
Lurkó Globusz Játékáruház - KWH Kft. Lurkó Globusz Játékáruház - KWH Kft. Lurkó Globusz Játékáruház - KWH Kft. Lurkó Globusz Játékáruház - KWH Kft.

Bemutatkozás


Cégünk több mint húsz éve foglalkozik játék exporttal és importtal, magánszemélyeken kívül kiskereskedőket és viszonteladókat is kiszolgálunk.
Üzletpolitikánk lényege, hogy kiváló minőségű játékokkal szolgáljuk ki minden megrendelőnket a lehető legrövidebb időn belül. A honlapunkon szereplő árak magyar forintban értendők, 25 % forgalmi adót tartalmaznak, magánszemélyek és oktatási intézmények részére internetes vásárlás esetén érvényesek, viszonteladókra nem vonatkoznak, fizetési mód csak utánvéttel lehetséges.
Választékunkban megtalálható sokféle: társasjáték, kirakó, puzzle, tüskejáték, gyöngyfűző, készségfejlesztő játék, memória játék, festék, ceruza, gyermekbútor, roller, tricikli, kerékpár, kültéri játék, mászóka, labda, sportszer, homokozó .
Reméljük gyermekek és felnőttek egyaránt megtalálják internet áruházunkban a számukra megfelelő játékot.
Ha szeretné kipróbálni némely terméket, látogasson el a Mosonmagyaróvár, Várallyai utca 3. sz. alatti játékboltunkba.Elérhetőségeink

CímCím: 9200 Mosonmagyaróvár, Várallyai u. 3.
GPS: 47.880681, 17.278259
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-96-579-937
Fax: 06-96-212-583

EmailEmail: iroda@lurkoglobus.hu

WeblapWeb: http://www.lurkoglobus.hu
Facebook: megnyitás

VARÁZSKUCKÓ Kisdedóvó Napközi

Bemutatkozás


A Varázskuckó Pesterzsébet kertvárosi részén, csendes, madárcsicsergős utcában, erre a célra kialakított kertes családi házban működik, könnyen megközelíthető övezetben. Kisközösségünk két korosztályi csoporttal dolgozik. A kisdedóvóba bölcsődés és óvodáskorú gyermekeket várunk, míg a napközinkbe azokat az iskolásokat, akik a tanórák utáni időt szeretnék hasznosan, közösségben játszva eltölteni. A kisebbeknek nálunk alkalma nyílik a fokozatos szocializációra, a közösségbe való zökkenőmentes beilleszkedésre, a hasonló korú gyermekekkel való megismerkedésre és a velük való közös játékra. A nagyobbacskák pedig részesei lehetnek egy olyan közösségnek, ahol megfelelő figyelemt és támogatást kaphatnak ahhoz, hogy a képességeiknek megfelelően fejlődhessenek és ahol a délutánt játszva egy biztonságos közegben tölthetik el. Csoportjainkban kellemes körülmények között játszhatnak, tanulhatnak, énekelhetnek, mozoghatnak és tölthetik napjaikat a gyermekek. Szakképzett, gyakorlott és gyermekszerető pedagógusok, gyermekgondozók biztosítják a gyerekek igényeinek és érdeklődésének megfelelő törődést. Tel: 06-70-672-7370Elérhetőségeink

CímCím: 1204 Budapest, Érsekújvár utca 4
GPS: 47.44332,19.105126
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-70-672-7370

EmailEmail: encsev.judit@freemail.hu

WeblapWeb: http://www.kisdedovobolcsi.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor