KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

betanított munka

Országos Szaknévsor

Keresés: Betanított munka

HUNFIELD KFT.

Bemutatkozás


A HUNFIELD Kft. egyik fő szakterülete a humán erőforrás biztosítása partnereink részére. Gyakorlatilag mi a „kapocs” szerepét alakítjuk úgy, ahogy Önnek a legoptimálisabb legyen. Alapos tájékozódás után felkutatjuk azt a személyt, aki a legmegfelelőbb Ön, és cége üres munkakörébe.
A legfőbb célunk, azon személy megtalálása, aki amellett, hogy tökéletesen ellátja a feladatokat és a munkakörével támasztott elvárásoknak maximálisan megfelel, szívét-lelkét beleadva végzi munkáját. Nagyon fontos, hogy az új munkatárs beilleszkedjen a vállalat kultúrájába, hisz így tud majd a leghatékonyabban működni cége napi feladataiban.

Szolgáltatásaink: munkaerő kölcsönzés, humán erőforrás, betanított munka, segédmunka, szakmunka, szalagmunka, gyári munka, bérmunkavégzés az élelmiszeripar, húsipar, mezőgazdaság, konzervipar területén, csomagolás, betakarítás, valamint útépítés, út karbantartás az építőipar területén. Tel: 06 30 382 7011Elérhetőségeink

CímCím: 6900 Makó, Szegedi út 49/b.
GPS: 46.210799,20.464953
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06 30 382 7011

EmailEmail: karacsonyi.atis@gmail.com

NICOMPLEX KFT.

Bemutatkozás


Vállalkozásunk GERI-CO Kft. alakult 1997-ben, 2011. év elején létre hozott egy újabb önálló vállalkozást abból az elgondolásból, hogy külön válassza a kereskedelmi és a szolgáltatási feladatokat ellátó tevékenységeket (gépészeti-, szerelési munkák, fémipari munkák, gépészeti hőszigetelés, bádogos és egyéb építőipari tevékenységek.)
Az új vállakozás neve NICOMPLEX Kft.
Jelenleg 40 munkavállalóval rendelkezünk/bádogos, lakatos, hegesztő munkákban valamint armatúrák, tolózárak, nyomástartó edények hatósági vizsgára való felkészítésben járatos szakemberek.
Munkavállalóink jelentős része több évtizedes erőműi berendezések javításában szerzett szaktudással rendelkeznek.
Vállalkozunk acélszerkezetek gyártására, ipari üzemek eseti, és napi karbantartási munkáinak elvégzésére, építészeti munkákra, parkosításra, épületek bontására stb.
Cégünk ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

Kertészet, kertgondozás, kertek, parkok, zöld területek fenntartása, telepítése.
Általános segédmunkák, betanított munkák, ipari takarítási munkák végzése.Elérhetőségeink

CímCím: 2800 Tatabánya, Réhling Konrád utca 6 .
GPS: 47.552804,18.414765
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-34-323-513
Mobil: 06-30-929-3438

EmailEmail: nicomplex@t-online.hu

WeblapWeb: http://www.nicomplex.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor