KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

biztonságtechnikai tanácsadás

Országos Szaknévsor

Keresés: Biztonságtechnikai tanácsadás

HÍREX Tűz- és Vagyonvédelmi Kft.

Bemutatkozás


Cégünk, a Hirex Kft. Nyíregyházán található és a fő profilunk a vagyon és tűzvédelmi, valamint biztonságtechnikai rendszerek elkészítése, telepítése, továbbá javítása és szervizelése.
Biztonságtechnikai cégünk 1990 óta működik, és legfőbb célunk azóta is az Önök biztonságának megőrzése minden körülmények között.
Video megfigyelőrendszereink és riasztóberendezéseink kiemelt biztonságot nyújtanak Önnek, családjának vagy alkalmazottainak. Kamerarendszereink biztosítják, hogy vagyontárgyai és ingatlanjai biztonsága miatt ne kelljen aggódnia.
Szolgáltatásaink:
Biztonsági rendszerek tervezése
Telepítése
Kamerarendszer telepítése
Riasztórendszer tervezése és szerelés
Tűzjelző rendszerek tervezése és szerelése.
Termékek:
Behatolásjelző rendszer, Beléptető rendszer, Biztonságtechnikai berendezések, Füstjelző, Kamerarendszer, Kamerás megfigyelőrendszer, Riasztóberendezés, Tűzjelző, Tűzjelző központok, Video-megfigyelő rendszer.Elérhetőségeink

CímCím: 4400 Nyíregyháza, Vay Á. krt. 4-6.
GPS: 47.959135, 21.716586
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06 (42) 407-843
Mobil: 06 (20) 9455-888

EmailEmail: hirex.kft@chello.hu

WeblapWeb: http://vagyonvedelem-nyiregyhaza.oldalam.hu/

SEC AUDIT Biztonsági Tanácsadó Kft.

Bemutatkozás


Biztonsági tanácsadás. Biztonsági auditok, felülvizsgálatok. A SEC AUDIT Kft., mint azt az elnevezése is mutatja, a magyarországi vagyonvédelmi piac egy meglehetősen szűk, de tapasztalatunk szerint napjainkban egyre inkább szükséges szegmensét, a biztonsági tanácsadói szolgáltatást célozta meg. A kialakult gazdasági és társadalmi helyzetben gyakorlatilag nincs olyan magánszemély, vagy szervezet, amely ne szembesült volna a közbiztonság romlásával, a bűnözés növekedésével és mindezeknek a magán, vagy köztulajdonra gyakorolt fájdalmas hatásaival. Kevésbé elegánsan fogalmazva: a bűnözők, ami mozdítható, azt „el is mozdítják”. Nincs ez másképp a gazdasági vállalkozások esetében sem, tekintet nélkül arra, hogy milyen méretű a szervezet, esetleg állami, multinacionális, vagy éppen hazai cégről van szó. Akinél a feketepiacon értékesíthető termék megfordul, ott nem kerülhető el a bűnözői csoportok jelenléte, a velük való folyamatos konfrontáció. Ez a küzdelem pedig nemcsak pénzügyi veszteséget okoz, de időt, energiát von el az adott cég és vezetőinek alaptevékenységétől.Elérhetőségeink

CímCím: 9821 Győrvár, Balogh Ádám u. 90.
GPS: 46.98441,16.839681
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: +36 20 261 7000

EmailEmail: E-mail: zsolt.riegler@secaudit.hu

WeblapWeb: http://www.biztonsagi-tanacsado.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor