KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

faházak

Országos Szaknévsor

Keresés: Faházak

Alpakka A-tól Z-ig Kft.

Alpakka A-tól Z-ig Kft.
Alpakka A-tól Z-ig Kft. Alpakka A-tól Z-ig Kft. Alpakka A-tól Z-ig Kft. Alpakka A-tól Z-ig Kft.

Bemutatkozás


Mint ahogy cégünk neve is mutatja, minden ami az építőipari kivitelezéssel kapcsolatos A-Z-ig, nálunk megtalálja. Az építőiparban a legfontosabb a gyors, de egyben minőségi kivitelezés. Mi is erre törekszünk!
Célunk az, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal és problémamentesen megoldjuk az elképzeléseit, igényeit.
Tervei között akár lakásfelújítás, festés, mázolás, tapétázás, gipszkartonszerelés, homlokzati hőszigetelés szerepel, keresse meg az Alpakka A-tól Z-ig Kft.
A legfontosabb tevékenységeink: festés, mázolás, tapétázás, - gipszkartonszerelés, - teljes körű lakásfelújítás, - homlokzati hőszigetelés, - faházak építése.
Szívesen állunk rendelkezésére, ha bármi kérdés felmerül tevékenységeinkkel kapcsolatban.
Weboldalaink:
http://www.alpakka.hu/
http://www.azgeneral.huElérhetőségeink

CímCím: 2030 Érd, Szedő u. 26/A.
GPS: 47.417783, 18.886244
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: +36 20 572-6562

EmailEmail: janos@azgeneral.hu

WeblapWeb: http://www.azgeneral.hu
Egyéb: http://www.alpakka.hu/

COMPLET-CONSTRUCT Bt.- Lakásfelújítás Budaörsön

COMPLET-CONSTRUCT Bt.- Lakásfelújítás Budaörsön
COMPLET-CONSTRUCT Bt.- Lakásfelújítás Budaörsön COMPLET-CONSTRUCT Bt.- Lakásfelújítás Budaörsön COMPLET-CONSTRUCT Bt.- Lakásfelújítás Budaörsön COMPLET-CONSTRUCT Bt.- Lakásfelújítás Budaörsön

Bemutatkozás


A minőséget mi adjuk, az otthon a tiéd…
Miért minket válasszon lakásának, házának felújításához?
Mert 100%-os, garanciát adunk, minden általunk elvégzett munkára.
Mert komoly referenciákkal rendelkezünk, több száz megvalósult munkával a hátunk mögött.
Mert Önnek kizárólag csak velem kell a kapcsolatot tartani, ami nagyban megkönnyíti mindkettőnk munkáját.
Mert igen nagy gyakorlati tudással, komoly anyagismerettel, és a legoptimálisabb beszerzési forrásokkal, ügyfélközpontú hozzáállással, mindent megteszünk, hogy a végén Önt is megelégedett, és visszatérő megrendelőink között köszönthessük.
Mert megrendelőink igénye alapján megtervezzük, ha szükséges látványterveket is készítünk, és felújítjuk lakását, házát, természetesen szerződésben garantált, I. osztályú minőségben.
Mert minden ház építés, és teljes felújítás végén, ajándékba adunk egy energetikai tanúsítványt, teljes lakásfelújítás esetén pedig elvégezzük a lakás, ház pipere takarítását.Elérhetőségeink

CímCím: 2040 Budaörs, Felsőhatár utca 9.
GPS: 47.464246, 18.980827
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: + 36 30 6031 896

EmailEmail: lakasfelujitasbudaorson@gmail.com

WeblapWeb: http://lakasfelujitasbudaorson.hu/

Eriszta Faház Bt.

Bemutatkozás


- nyaralók, - kerti faházak, - garázsok - szerszámtárolók tervezése, kivitelezése. - elárusító pavilonok bérbeadása szállítással, szereléssel, bontássalElérhetőségeink

CímCím: 8500 Pápa, Hatodik u. 21.
GPS: 47.332104,17.481866
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-30-56-00-386, 06-70-33-05-132

EmailEmail: info@eriszta-fahaz.hu

WeblapWeb: http://www.eriszta-fahaz.hu

FRITZ - BÚTOR KFT.

Bemutatkozás


Bemutatótermünkben több vasalatrendszer, beépíthető konyhai gép, ajtófront, alkalmazott szabvány és stílus megtekinthető, kipróbálható Egyedi bútorgyártók lévén választékunk nem néhány modellre korlátozódik, hanem a vásárlói igényekhez igazodva bármely kérésnek eleget teszünk A tervezés a vásárlóval közösen történik, profi látványtervező program segítségével, így a tervezési fázis végére pontosan ismerni fogja bútora paramétereit A véglegesített tervre pontos, részletes árajánlatot készítünk, ahol a bútor minden alkatrészét feltüntetjük.***** A gyártást szakembereink a legkorszerűbb faipari gépeken végzik egy jól felszerelt üzemben (műhely menüpont), ezzel garantálva a kimagasló gyártási minőséget A gyártás végén összeszerelő csarnokunkban a bútort eredeti állapotában összeállítjuk, ahol a vásárló megtekintheti, kipróbálhatja, majd ez után szállítjuk a helyszínre.***** A bútort, legyen az konyha, gardrób, iroda stb., kompletten szállítjuk, világítás technikával, mosogatóval, beépített kukával, evőeszköztartóval, beépíthető konyhai gépekkel, kiegészítőkkel. Munkánkat a többi szakemberrel összehangoltan végezzük (villanyszerelő, vízvezetékszerelő, burkoló, festő) ezzel tehermentesítve vásárlóinkat ******.Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 9-18, Szombat : 9-12.Elérhetőségeink

CímCím: 7030 Paks, Ipari Park
GPS: 46.649436,18.839721
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06 75/313 366
Mobil: 06 70/317 19 41
Fax: 06 75/313 366

EmailEmail: fritzjanos@fritzbutorok.hu

WeblapWeb: http://www.fritzbutorok.hu

GARTENHOLZ Kft.

Bemutatkozás


Faházak, garázsok, kerti kiülők, kertiház, autóbeálló, játszótér, pergola, pavilon, szaletlik.
Megjelenő képeink között egyedi igényre gyártott termékek is megtalálhatók, sztenderd méretű termékeinket a Főmenü pontok között válogatva találja meg.
Egyedi faháztervező programunk segítségével könnyen és gyorsan készíthet látványtervet és azonnali árajánlatot kerti szerszámtárolóinkhoz.
Termékeink lehetőségekkel teli, ötletekben gazdag műalkotások! Mindegyiküket fáradhatatlan Építész és Faipari mérnökökből álló csapatunk fejlesztett tökéletesre, hogy miután faipari mestereink szakszerűen kivitelezik őket, maximálisan eleget tegyenek felhasználójuk minden elképzelésének.
Célunk, hogy segítsük Önt a legjobb döntések meghozatalában a lehetőségek teljes ismeretében, hogy a házát körülvevő területből alkosson egy fantasztikus helyet, egy csodálatos kertet!
Bemutatóterem: Budapest 16. kerület, Gazdaság út 4.
Szaktanácsot telefonon is kérhet: +36/20 481 18 21 hétköznap 8:00-17 óráig.Elérhetőségeink

CímCím: 1164 Budapest, Gazdaság út 4.
GPS: 47.525616, 19.229378
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-20-949-4988, 06-20-481-1821, 06-20-969-5330,

EmailEmail: info@kertihaz.hu

WeblapWeb: http://www.kertihaz.hu
Facebook: megnyitás

GEGER-FA BT .- Faházak

Bemutatkozás


Cégünk helyszíni összeszereléssel gyárt szabványos és egyedi méretben kerti házakat, szerszámtárolókat, garázsokat, nyaralókat melyek fenyőfából készülnek, nút-féderes boronafalas rendszerrel vagy könnyűszerkezettel. A kerti faházakat szerszámtárolókat rövid határidővel, a megrendeléstől akár 2 héten belül kiszállítjuk és összeszereljük. Kérdés, árajánlat, érdeklődés esetén hívjon vagy küldjön üzenetet bizalommal az alábbi elérhetőségen: tel. :06-20-24-35-355. Köszönjük érdeklődését. Kerti faházak, szerszámtárolók, garázsok, könnyűszerkezetes nyaralók, nyílászáró gyártás, faház összeszerelés, könnyűszerkezetes házak, gyors szerkezet, szendvics szerkezet, könnyűszerkezet, faházasztalos munkák, fa szerkezet. Munkavállalás az ország területén árajánlattal.Elérhetőségeink

CímCím: 7516 Berzence
GPS: 46.211794,17.153814
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 82-446-326
Mobil: 20-2435-355

EmailEmail: gegerfa@freestart.hu, gegerfa@freemail.hu

WeblapWeb: http://www.geger-fa.hu

K.V. FA-LAK KFT.

K.V. FA-LAK KFT.
K.V. FA-LAK KFT.              K.V. FA-LAK KFT.              K.V. FA-LAK KFT.              K.V. FA-LAK KFT.

Bemutatkozás


A K.V. FA-LAK típusú, keretes házak elsősorban családi és társas lakóépületek, továbbá hétvégi házak, faházak, nyaralók, irodaépületek kereskedelmi, ipari és szolgáltató házak, mezőgazdasági és ipari csarnokok létesítésére alkalmas.
A keretes építési mód lehetővé teszi max.3 szint (földszint, emelet, tetőtér) építését és egyedi igények szerinti kialakítását.

Előnyei:
▪ gyorsan és gazdaságosan kivitelezhető,
▪ jó hő és hang szigetelésű,
▪ erős, stabil, biztonságos, hosszú élettartamú,
▪ egyedi igények szerint alakítható,
▪ a szerkezet könnyűsége folytán meglévő épületek emelet ráépítésére is alkalmazható.Elérhetőségeink

CímCím: 7100 Szekszárd, Tinódi u. 4.
GPS: 46.351842, 18.704092
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-70-277-2472

EmailEmail: fa-lak@t-email.hu

WeblapWeb: http://www.fa-lak.hu
Facebook: megnyitás

UNIVERHOLZ KFT.

Bemutatkozás


Faházak, kerti házak, gerendaházak, pavilonok, panel szerkezetű egyedi és típus faszerkezetű lakóházak tervezése, hitel ügyintézése és kulcsrakész kivitelezése. szeglemezes tartók gyártása-tervezése, régi faházak felújítása, szigetelése. kaptárak készítése, valamint gipszkarton szerelés.
Az alapításkor az a 30-35 gyártási és szerelési tapasztalat állt az alapítók rendelkezésére, melyet még a Kft jogelődjénél az UNIVEREXPÓ ipari Szövetkezetnél szereztek.
Az elmúlt tizenöt évben jelentős termékszerkezet bővítést voltunk kénytelenek véghez vinni, mivel a faházakra az igény jelentősen csökkent. Így jelenleg a kerti házakon, faházakon, fa lakóházakon kívül gyártunk még kerti bútorokat, kerti pavilonokat, méhkaptárakat, szöglemezes előre gyártott tetőszerkezetet, különféle teraszokat, hagyományos tetőszerkezeteket, és egyéb profilunkba illő faipari termékeket.

A szöglemezes tetőszerkezetek gyártásához és szereléséhez, kiviteli, és gyártási tervet is biztosítunk. Természetesen a régi faházak felújításával és bővítésével foglalkozunk, és külön figyelmet fordítunk arra, hogy a vevőink egyedi igényét is kielégítsük. Nagy gondot fordítunk a gyártmányfejlesztésre, és a minőség fokozatos javítására, és annak tanúsítására.
Tagja vagyunk a K.Ö.H.E egyesületnek, a könnyűszerkezetes házépítők egyesületének, így az egyesület ÉME engedélye alapján a favázas lakóépületeinkhez a megfelelőségi nyilatkozatot is tudunk adni.Elérhetőségeink

CímCím: 6449 Mélykút, Bajai u. 3.
GPS: 46.211709, 19.369642
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-30-983-6384, 06-30-229-2114
Fax: 06-77-460-067

EmailEmail: univerholz@gmail.com

WeblapWeb: http://www.univerholz.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor