KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

húsfeldolgozás

Országos Szaknévsor

Keresés: Húsfeldolgozás

Cervus Plusz Kft.

Bemutatkozás


Daraboló üzemünket 2008. évben Békésszentandráson terveztük és építettük fel. A beruházás 50%-át Európai Uniós pályázatból, 50%-át saját erőből fedeztük.
Gazdasági társaságunk 2010. június 28.-án kezdte meg tevékenységét, mely elsősorban friss, védőgázas és vákuumfóliába csomagolt gasztronómiai és kereskedelmi előkészítettségű sertéshús-szortiment előállítását végzi.
Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a környezetünkben lévő nagy sertés-előállítási hagyományokkal rendelkező termelőegységeket nyerjünk meg, a nyersanyagháttér biztosítására.

A vágási kapacitást a daraboló üzemtől 15-20 km távolságra teremtettük meg, mely a rövid szállítási távolságok miatt a mindenkori legfrissebb alapanyagot biztosítja a daraboláshoz. Ezzel azt is elősegítjük, hogy a fogyasztóknak biztosítva legyen a maximális minőségmegtartási idő.
Termékeinket "E" és "S" minőségű hazai sertésalapanyagból állítjuk elő, melynek igényes feldolgozására kiemelt figyelmet fordítunk. A hús felülete zsírmentesen letisztításra kerül, eleget téve a fogyasztók minőségi igényének és elvárásának.
Az európai tendenciák alapján, a magyar fogyasztói szokások figyelembevételével, a felmerülő kereskedelmi igények alapján alakítottuk ki csomagolástechnológiánkat.
A csomagolási tevékenység során kizárólag környezetbarát anyagok kerülnek felhasználásra.



Elérhetőségeink

CímCím: 5561 Békésszentandrás, V. külterület 4.
GPS: 46.870595, 20.536109
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-66-519-900
Mobil: 06 30-945-5825, 06-30-903-7067
Fax: 06-66 519-901

EmailEmail: cervusplusz@invitel.hu

WeblapWeb: http://www.cervusplusz.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor