KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

kádár

Országos Szaknévsor

Keresés: Kádár

BESTOF Kft.

Bemutatkozás


A BESTOF Kft. 1992 óta a a COMES majd a Delachaux Csoport később a Conductix Wampfler, valamint a Tecnomagnete S.p.A. termékeinek kizárólagos forgalmazója, illetve magyarországi képviselete.
A Conductix Wampfler Delachaux Csoport tagvállalatai szabadtéren, kikötőkben, bányákban, alagutakban illetve gyárcsarnokokban stb. működő mozgó-, forgó-, haladógépek (daruk, markolók, szennyvíztisztítógépek, automatizált szerelőközpontok, megmunkáló szerszámgépek, robotok és egyéb gépek) táplálására, vezérlésének továbbítására szolgáló berendezések, illetve komplett elektromágneses és állandó mágneses vaskiválasztó és anyagmozgató elektromágneses berendezések tervezésére és gyártására specializálódtak.
Az utóbbi években portfóliónk újabb termékkörökkel bővült: cégünk az IMET rádiótávvezérlők és az InLED kizárólagos magyarországi forgalmazója lett.
Az InLED európai magas minőségű ipari LED világítótestek gyártója csarnokokba, darukra és egyéb ipari felhasználási területekre.
Vállaljuk egyedi munkadarab felfogató készülékek tervezését és gyártását, automatizált rendszerek LEAN gyártásba illeszkedő SMED és QMC rendszerek és kiegészítőik (például szerszám forgató, szerszám előmelegítő) és egyéb speciális berendezések tervezését, beüzemelését és szállítását.
Kérésükre megküldjük az Önök által beszerezni kívánt berendezésre vonatkozó magyar és nemzetközi referencialistáinkat. Weboldalaink:
http://www.bestofkft.com
http://iparimagnesek.huElérhetőségeink

CímCím: 1029 Budapest, Arany János u. 9/B
GPS: 47.554718, 18.944200
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06 (1) 200-2822
Fax: 06 (1) 398-7340

EmailEmail: info@bestofkft.com

WeblapWeb: http://iparimagnesek.hu/
Egyéb: http://www.bestofkft.com/

Hegedűs Kornél - Kádár (Veszprém megye)

Bemutatkozás


Egyéni vállalkozóként dolgozom Balatonalmádiban, a Balaton-felvidék csodálatos környezetében. Hordóim kézi szerszámokkal, hagyományos megmunkálással, horgany illetve réz vasalattal készülnek. Ügyelek a hólyagmentességre az égetés során, ugyanis a szőlőszemek ezekbe a résekbe megtapadhatnak, tisztításuk ezután lehetetlen. Fenekük kézzel faragott, tehát igény szerint egyedi mintával, felirattal is rendelhetők. Az Észak-magyarországi – Zemplénből származó – kocsánytalan tölgyfa (Quercus Petraea) a jó minőségű hordó alapfeltétele. De készítek igény szerint pálinkahordókat eperfából is. A hordók a Képző-és Iparművészeti Lektorátus által zsűriszámmal ellátott termékek, melyekre 10 év garanciát vállalok.Elérhetőségeink

CímCím: 8220 Balatonalmádi, Árpád u 10.
GPS: 47.041966,18.010429
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 88/574-075
Mobil: 70/314-4224

EmailEmail: hegedus.kadar@vnet.hu

WeblapWeb: http://balaton-kadar.hu/

Oktatási Módszertani Kiadó Kft.

Bemutatkozás


Német tankönyvek, technika munkadarabok forgalmazása Cégünk, az Oktatási Módszertani Kiadó Kft. általános iskolák, oktatási intézmények számára kínál tankönyveket, munkadarabokat és anyagokat a "Német nyelv" valamint a "Technika és életvitel" tantárgyakhoz. Továbbá a közlekedés gyakorlati oktatásához olyan ügyességfejlesztő eszközöket forgalmazunk, melyek balesetmentesen, de a követelményeknek megfelelő eredményességgel segítik a különféle készségek kialakítását. Termékeink megfelelnek az Oktatási Minisztérium által kiadott követelményeknek, szakmai ajánlásoknak. Jellemzőnk a szakszerű, pontos kiszolgálás. Célunk, hogy taneszközeinket a tanulók és a pedagógusok egyaránt teljes megelégedettséggel használják.Elérhetőségeink

CímCím: 9500 Celldömölk, Sági u. 11
GPS: 47.255218,17.153478
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06/95/424-294
Fax: 06/95/424-294

EmailEmail: p.marianna@cellkabel.hu

WeblapWeb: http://www.okmoki.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor