KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

kéményseprőjárda építése

Országos Szaknévsor

Keresés: Kéményseprőjárda építése

Kémény Kontakt Kft.

Bemutatkozás


Popovics Miklós vagyok a Kémény Kontakt Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. 1993. óta foglalkozom kémények bélelésével, építésével, javításával.
A szakmában eltöltött évek tapasztalatával, meggyőződéssel állíthatom, hogy Önnek bármilyen kéménnyel kapcsolatos problémájára találunk megoldást. Legyen szó akár a lakossági kémények bélelésétől, a központi, ipari kémények béleléséig.

Sajnos napjainkban a szakma felhígult, sokan elfelejtik, hogy egy kéményt csak és kizárólag 100 %-osan lehet kivitelezni!
Mottónk: A jól megcsinált dolog jobb, mint a jól elmondott!
Arra törekszünk, hogy megbízóink teljes mértékben elégedettek legyenek. Ezért munkáinkat csak minősítéssel ellátott anyagokkal végezzük helyszíni felmérés alapján, hő- és áramlástechnikai méretezéssel, valamint végleges kéményseprő-ipari szakvélemény beszerzésével.
A Kémény Kontakt Kft. foglalkozik kéménybéleléssel, szereltkémény építéssel (alpintechnikával is, gyűjtőkémények javításával, kéménymagasítással, kéményfej átépítéssel, zárt égésterű turbós, kondenzációs kémények kivitelezésével, kandalló kémény építésével, légbevezetők beépítésével.Elérhetőségeink

CímCím: 2144 Kerepes, Szilasligeti u.35
GPS: 47.567159,19.279178
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-30-414-0784, 06-30-232-9226
Fax: 06-28-611-881

EmailEmail: kemenykontakt@gmail.com

WeblapWeb: http://www.kemenykontakt.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor