KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

készülékgyártás

Országos Szaknévsor

Keresés: Készülékgyártás

H2A Kft.

Bemutatkozás


Ipari tevékenységünket ügyvezetőnk szaktudására alapozzuk, aki több mint 30 éves gépgyártás és acélipari területen szerzett tapasztalattal rendelkezik hazai és külföldi vonatkozásban.
Célja a környékbéli vállalkozások részére munkák szervezése, főleg német és angol nyelvterületű országokból.
Természetesen vállaljuk hazai Vevőink megbízásainak lebonyolítását is.
Megszervezzük, felügyeljük és ellenőrizzük a vevőink megrendeléseiben szereplő, különböző technológiával készülő eszközök gyártását, melyek lehetnek egyszerű alkatrészek, de akár bonyolult gépek is.

Számunkra elsősorban Megbízóink elégedettsége a fontos. Amit az ember tervez, az sajnos nem mindig valósulhat meg terv szerint. Mi rugalmasak vagyunk és teljes mértékben az Önök igényei szerint dolgozunk. Munkánk biztosítja az I. osztályú gyártmányok pontos, határidőre történő leszállítását, melyeket Önök a terveikbe aggodalom nélkül beültethetnek.
Kérem, tegyenek minket próbára és meglátják, hogy minden percben jelszavaink szerint dolgozunk:
MINŐSÉG, PONTOSSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG!Elérhetőségeink

CímCím: 3231 Gyöngyössolymos, Virág út 32.
GPS: 47.811558, 19.936080
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-37-370-090
Mobil: 06-20-246-4747
Fax: 06-37-370-090

EmailEmail: h2akft@gmail.com

WeblapWeb: http://www.h2akft.hu

INOX METALL KKT. - Budapest

Bemutatkozás


Cégünk 1995-ben alakult, tulajdonosai valamennyien a cégben dolgoznak különféle beosztásban. Több mint húszéves tapasztalatunk van a vegyipari és gyógyszeripari gépek javításában, elsősorban az ingacentrifugák területén, de egyéb más berendezések telepítésében, felújításában és javításában. Több megrendelésünk volt a textiliparból és az élelmiszeriparból is. Vegyipari gépek karbantartása, telepítése, javítása, korszerűsítése. Vegyipari gépek, centrifugák, vákuumgépek, szivattyúk, hajtóművek, hidraulikus, pneumatikus gépek javítása a Sanofi-Aventis telephelyén belül. DIAGNOSZTIKA. A korszerű állapot figyelésen alapuló karbantartás megvalósítása érdekében az alábbi vizsgálatokkal állunk megrendelőink rendelkezésére: - rezgésdiagnosztikai vizsgálat - csapágy állapot figyelés, trendkészítés, javítás előrejelzés, alarm. - falvastagság mérés - forgódobok, vent. lapátok kiegyensúlyozása - olaj vizsgálat, olaj szűrés, trendkészítés - villanymotorok vizsgálata, jegyzőkönyvezés.Elérhetőségeink

CímCím: 1045 Budapest, Madridi u. 6-8.
GPS: 47.547655, 19.095605
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06 (1) 505-1650
Mobil: 06 (1) 505-1650

EmailEmail: kelenyi@inoxmetall.t-online.hu

WeblapWeb: http://www.inox-metall.hu/
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor