KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

katasztrófavédelem

Országos Szaknévsor

Keresés: Katasztrófavédelem

MARTINI ÉS TÁRSA KFT.

Bemutatkozás


Martini és Társa Kft: A BONPET Systems d.o.o magyarországi kizárólagos képviselete.
A BONPET folyadék alapú, környezetbarát, automatikus tűzoltó eszköz.
A BONPET automatikus tűzoltó eszköz a kitűnő tűzoltási képességével, hatékonyságával és kompakt kivitelével a tűzoltás egy új korszakát jelenti.
Automatikusan működésbe lép, ha a benne lévő oltófolyadék hőmérséklete eléri a 90°C-t. Nagyon hatásos A, B, C, F tűzosztályú valamint ELEKTROMOSSÁG által okozott tüzek oltásakor. KÖRNYEZETBARÁT.

Alkalmazása során nem jelent veszélyt sem az emberre, sem más élő szervezetre, sem a közvetlen közelében lévő – esetleg nagy értékű – berendezésekre, eszközökre. Szélsőséges (-23°C-+80°C) időjárási körülmények között is megőrzi oltóképességét, megbízhatóan működik.
Az automatikus működés megoldása lehetővé teszi, hogy az ampulla a tűz keletkezésének korai időszakában aktiválódjon.
Aktiválódik emberi beavatkozás nélkül, oltórendszerként telepítve biztonságos és hatásos akkor is, ha a helységben nem tartózkodik senki. Vezetékes kiépítést nem igényel, bármilyen elektromos vagy vízhálózattól független.
Egyszerű technológiájának köszönhetően beszerelési költsége sokszorosan alacsonyabb mint a vízen és főleg a gázon alapuló tűzoltó berendezéseknek.
A vegyszeres oldat – a gyártó tanúsítványa alapján – a megfelelően lezárt üvegampullában több mint 10 évig megőrzi hatékonyságát, karbantartás és minőség-ellenőrzés nélkül.
A BONPET termékek több mint 40 országban vannak engedélyeztetve. Bevizsgálták őket, tesztelve lettek a VINIPO (Medelm európai csoportjának hivatalos laboratóriumai tűzvédelmi tesztekre) által. A BONPET egy egyedülálló termék, melyet maga a japán Közlekedési Minisztérium is elismer és ajánl.
A BONPET termékek rendelkeznek ISO-9001 minősítéssel.Elérhetőségeink

CímCím: 1202 Budapest, Nagysándor József u. 110.
GPS: 47.439356, 19.116594
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-1-421-5870
Mobil: 06-20-9536-295
Fax: 06-1-421-5870

EmailEmail: martinitsakft@t-online.hu

WeblapWeb: http://www.bonpet.hu

MT Profi Kft.

Bemutatkozás


Legmodernebb technológia felhasználásával, innovációval, partnerséggel részt kívánunk venni a munkahelyi egészség és biztonság és környezettudatosság megteremtésében.
Müller József vagyok, középfokú munkavédelmi és felsőfokú tűzvédelmi végzettséggel rendelkezem. A munka- és tűzvédelmi szaktevékenységet folyamatos és eseti megbízás alapján végzem a munka világának különböző területén. Jelenleg főállásban is a munkavédelem és tűzvédelem területén tevékenykedem.Elérhetőségeink

CímCím: 7700 Mohács, Ete János. u. 6. 3. em. 20.
GPS: 45.990466, 18.666893
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-20-3831-090

EmailEmail: muller.jozsef@gmail.com

WeblapWeb: http://www.munkatuzvedelem.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor