KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

levegőtisztaság-védelem

Országos Szaknévsor

Keresés: Levegőtisztaság-védelem

FONOR Környezetvédelmi és Munkavédelmi Kft.

FONOR Környezetvédelmi és Munkavédelmi Kft.
FONOR Környezetvédelmi és Munkavédelmi Kft. FONOR Környezetvédelmi és Munkavédelmi Kft. FONOR Környezetvédelmi és Munkavédelmi Kft. FONOR Környezetvédelmi és Munkavédelmi Kft.

Bemutatkozás


A FONOR Környezetvédelmi és Munkavédelmi Kft. az Országos Munkavédelmi Tudományos Kutató Intézet (OMTKI) zajosztályából alakult 1997-ben.
A FONOR Kft. alapvetően négy tevékenységi körben, a mérés, szakértés, tervezés és kivitelezés területén lát el feladatokat, ezeken belül két fő szakterületünk a zaj-, és rezgésvédelem (környezeti és munkahelyi zajvizsgálatok) és a levegőtisztaság-védelem (környezeti és munkahelyi levegő, por, füstgáz és emisszió vizsgálata).
Cégünk a szakterületén a piacvezető cégek közé tartozik, tevékenységünk kapcsán a legnagyobb magyar vállalatokkal állunk partneri kapcsolatban (referenciáinkról bővebben...), illetve ügyfeleink közé tartoznak az önkormányzatok, bankok, erőművek és a nagyobb szolgáltatók is, így tevékenységünk bizonyos mértékben hatósági jellegű (panaszos ügyek kivizsgálása, önkormányzati szaktanácsadás, zajtérkép készítés, engedélyezési eljárások és környezeti felülvizsgálatok végzése).
A műszeres vizsgálatokat az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerinti vizsgáló laboratóriumi akkreditáció rendszerében végezzük.Elérhetőségeink

CímCím: 1149 Budapest, Pósa Lajos utca 20-22.
GPS: 47.517705, 19.121653
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: (1) 402 0864, (1) 403 3372
Fax: (1) 403 3372

EmailEmail: fonor@fonor.hu

WeblapWeb: http://www.fonor.hu

NECS Környezetvédelmi Tanácsadó Kft.

Bemutatkozás


A NECS Környezetvédelmi Tanácsadó Kft. olyan cégeknek és intézményeknek nyújt használható megoldásokat, akik a környezetvédelemmel kapcsolatos teendőiket a gazdasági, technológiai és társadalmi elvárásokkal összehangoltan akarják megoldani.
Mindezt olyan ésszerű és átgondolt kompromisszumokkal igyekszünk partnereink számára nyújtani, amelyek - a környezet védelmét, a jogszabályi követelmények teljesítését szem előtt tartva - segítik a cégek, intézmények működését, ezáltal újabb lehetőségeket nyitva meg számukra.

Tudásunk és tapasztalatunk a környezetvédelem hétköznapi életbe történő szerves integrálását szolgálja úgy, hogy azzal lehetővé váljon a kötelező és önkéntes vállalások teljesítése, a hatóságok, az érdekelt felek elismerése, a környezettudatosság és nem utolsó sorban a környezet magas szintű védelme.Elérhetőségeink

CímCím: 1112 Budapest, Jégvirág u. 14.
GPS: 47.461950, 19.008552
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36 1 797 1258
Mobil: 06-20-285-0454
Fax: +36 1 797 0664

EmailEmail: info@necs.hu

WeblapWeb: http://www.necs.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor