KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

márkafüggetlen autószerviz

Országos Szaknévsor

Keresés: Márkafüggetlen autószerviz

<< < 12>>>

UNI-SPECIAL CAR KFT. Autószervíz Gödöllő

Bemutatkozás


1993-ban alapított kft autókkal, autójavítással speciális járművek, mezőgazdasági és kertészeti gépek javításával foglakozik.
Gödöllőn az M3-as lejáratától 150 m-re található 600 m2-es jól felszerelt műhelyünk.
Márkafüggetlen autószervizünk teljes körűen javít, minden típusú járművet akár karambolos, akár műszaki meghibásodás történt.
Fényezés, autómentés, üvegkár szolgáltatással is állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Biztosítók kárfelvétele helyben megoldhatóElérhetőségeink

CímCím: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 160.(LIDL áruházzal szemben)
GPS: 47.613194,19.334128
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-28-525-200
Mobil: 06-20-626-7700

EmailEmail: usckft@gmail.com

WeblapWeb: http://www.autoszervizgodollo.hu
Facebook: megnyitás

FLOTTA BUSINESS CAR Kft.

Bemutatkozás


A Flotta Business Car Kft. komplex az autóval kapcsolatos ügyintézést nyújt meglévő és leendő ügyfelei számára. Segítségünkkel az autóbérlés kényelmes és rugalmas, mivel kínálatunkban igyekszünk minden igénynek megfelelő bérautót felsorakoztatni. Természetesen arra is ügyelve, hogy ügyfeleinknek, partnereinknek a legjobb feltételekkel nyújtsunk profi megoldásokat az autóbérlés terén.
Szakképzett autószerelők biztosítják a több mint 100-féle szolgáltatás zavartalan ellátását, a járművel kapcsolatos javításokat: gumiabroncs szerelése, kötelező szervizek, alkatrészcsere, járműátvizsgálás, a kényelmet szolgáló felszerelések beszerelése.
Szakképzett szerelők biztosítják, sérült, balesetes autók karosszéria javítását, ügyintézőink átvállalják a biztosítóval való 100%-os kapcsolattartást.
Autóbérlés
Tökéletes megoldás önnek, ha nem szeretne csak azért fenntartani egy gépjárművet, hogy havonta egy pár alkalommal használja. Ha olcsó és rugalmas megoldást keres, mert önnek az állandó gépjármű nem megfelelő megoldás. Ha tervezi az autóvásárlást, vagy lecserélné a régit, de nem venné a nyakába az ezzel járó gondokat. Ha nem akar nagyobb összeget elkölteni egyszerre és hitelt sem szeretne felvenni, akkor Önnek és cégének mi vagyunk a megfelelő megoldás! Felejtse el a saját autó fenntartásával járó rendszeres és váratlan költségeket!
Hitel ügyintézés
A Flotta Business Car Kft. valamennyi gépkocsi finanszírozó céggel szerződéses kapcsolatban áll, ezért biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő finanszírozási formát! Kérje ajánlatunkat! A kínálatunkban szereplő gépkocsik kedvező kamatozású hitelkonstrukciók igénybevételével is megvásárolhatók. A maximális futamidő igénybevételének feltétele, hogy a gépkocsi a futamidő végén 15 évnél nem lehet idősebb. Az önerő elbírálása egyedileg történik.
Eredetiség vizsgálat
Előzetes bejelentkezés alapján vállaljuk típustól és évjárattól függetlenül használt gépkocsik eredetiség vizsgálatát. Telephelyünkön, vagy mobil autóinkkal a HELYSZÍNEN is elvégezzük a vizsgálatot, bármilyen időpontban, kiszállási díj nélkül! Az eredetiségvizsgálat célja, hogy megnehezítse a lopott járművek forgalomba helyezését. Az átírások során a kötelező jelleggel elvégzett vizsgálatok az átütött, áthegesztett alváz,- és motorszámú gépkocsikat nagy biztonsággal kiszűrik.
Vizsgáztatás, zöldkártya kényelmesen
Vállaljuk a következő gépjárművek műszaki vizsgáztatását: Személygépjárművek, kisteherautók, utánfutók. Gépkocsija műszaki vizsgára való felkészítését helyben végezzük. A vizsga a Nemzeti Közlekedési Hatóság kijelölt vizsgáló állomásán történik. Ha szeretné, hogy autója gond nélkül átmenjen a műszaki vizsgán, hozza hozzánk műszaki vizsga felkészítésre és műszaki vizsgáztatásra! Önnek semmi dolga műszaki vizsgára váró gépjárművével, mint befáradni hozzánk, a kulcsokat és a szükséges dokumentumokat átadni és mi minden utánjárást, sorban állást leveszünk az Ön válláról! Autóját felkészítjük, rövid határidővel levizsgáztatjuk. Igény esetén bérautót biztosítunk a vizsgáztatás idejére.
Kárügyintézés
Vállaljuk autója teljes körű biztosítási ügyintézését akár önrész nélkül! Káresemény bekövetkeztekor az ön meghatalmazása alapján felkeressük az illetékes biztosítót így nem kell sorban állással, telefonálgatással töltenie az idejét. Ha a baleset helyszínéről hív minket, segítünk kitölteni a kárbejelentő lapot. Megnézetjük az autót, szükség esetén pótszemlére szétszedjük, hogy az addig nem látott sérüléseket is rögzíteni lehessen a kárfelvételi jegyzőkönyvben. A megállapított hibákat szakszerűen kijavítjuk, a cserélendő alkatrészeket minden esetben lecseréljük, munkánkra teljes körű garanciát vállalunk. A javítás idejére csere gépkocsit biztosítunk az ön számára, amit már a baleset helyszínén átvehet tőlünk, amíg a saját autója elkészül. Átvállaljuk öntől a teljes biztosítási ügyintézést, banki meghatalmazás ügyintézését így önnek csak az elkészült gépkocsit kell átvennie. A javítás idejére igény esetén bérautót biztosítunk, mely ebben az esetben is díjmentesen áll Ügyfeleink rendelkezésére.
Autómentés 0 - 24h
Lerobbant, karambolozott, balesetet szenvedett, autómentésre van szüksége? Modern jól felszerelt szállítójárművek és tapasztalt személyzet áll az ügyfelek rendelkezésére, a nap 24 órájában! A pontos részletek ismeretében rögzítjük az adatokat, majd azonnal megszervezzük az autómentést. Megrendelőink igény szerint a mentést követően azonnal bérautót kapnak, így gondtalanul folytathatják útjukat.
Gépkocsi felvásárlás
A szerződés aláírása után azonnal és készpénzben fizetünk. Az egész folyamat a megérkezéstől a készpénz kifizetéséig egy órát vesz igénybe. Az átírást, és minden egyéb papírmunkát elintézünk Ön helyett. Az autó jogtiszta eredetére teljes körű felelősséget vállalunk. Szeretné öreg autóját egy újabbra lecserélni? A legjobb megoldás erre a beszámítás. Készpénzre van szüksége, de autóját is szeretné megtartani? Használja ki visszlízingünket!
Sofőrszolgálat
Bizonyosan történt már olyan helyzet életében, amikor autójával haza szeretett volna jutni biztonságban, de túl fáradt volt, vagy alkoholt fogyasztott. Ilyenkor, ha megfontoltan cselekedett, otthagyta az autót és más módját választotta a hazajutásnak. Ez önmagában is több problémát vet fel: másnap vissza kell menni, az sem mindegy hova, és nem mellékes az sem, hogy autóját milyen állapotban találja. Ilyen esetekben a hazavezető utat bízza a sofőrünkre, aki biztonságban hazaviszi Önt autójával együtt, Budapesten és vidéken egyaránt!
Az elfoglalt ügyfeleink részére beindítottuk a háztól-házig szervizszolgáltatásunkat, melynek keretében elhozzuk a javítandó gépjárművet, majd a munkák végeztével azt visszaszállítjuk, és a megrendelőnek átadjuk. A javítás idejére igény szerint ingyen csereautót biztosítunk.
Szervizeink:
Budapest, Siófok, Győr, Békéscsaba, Nyíregyháza, Szeged, Zalaegerszeg, Pécs, Tatabánya, Veszprém, Miskolc, Debrecen, Pápa, Szombathely, Székesfehérvár, Kaposvár, Szekszárd, Szolnok, Eger, Hatvan, Helvécia.Elérhetőségeink

CímCím: 1158 Budapest, Késmárk u. 18.
GPS: 47.532908,19.146935
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-20-249-7044, 06-70-622-0071

EmailEmail: nagy.laszlo@flottacar.hu

WeblapWeb: http://www.flottacar.hu

Keresőszavak

Országos Szaknévsor tehergépkocsi bérlés   Országos Szaknévsor bérbeadás   Országos Szaknévsor autóbuszbérlés   Országos Szaknévsor buszbérlés   Országos Szaknévsor autó bérbeadás   Országos Szaknévsor kölcsönautó   Országos Szaknévsor autóbusz kölcsönzés   Országos Szaknévsor teherautó kölcsönzés   Országos Szaknévsor teherautó bérlés   Országos Szaknévsor tartós bérlet   Országos Szaknévsor autóbérlés   Országos Szaknévsor bérautó   Országos Szaknévsor autókölcsönzés   Országos Szaknévsor flottakezelés   Országos Szaknévsor bérautók   Országos Szaknévsor kisteherautó kölcsönzés   Országos Szaknévsor autólízing   Országos Szaknévsor autóbérlés   Országos Szaknévsor személyautó kölcsönzés   Országos Szaknévsor limuzin bérlés   Országos Szaknévsor limuzin kölcsönzés   Országos Szaknévsor autók bérlése   Országos Szaknévsor gépjármű kölcsönzés   Országos Szaknévsor olcsó gépjármű bérlés   Országos Szaknévsor személyautó bérlés olcsón   Országos Szaknévsor autó bérbeadás   Országos Szaknévsor személyautó bérbeadás   Országos Szaknévsor vállalati bérlés   Országos Szaknévsor mini busz szolgálat   Országos Szaknévsor reptéri transzfer   Országos Szaknévsor repülőtér transzfer   Országos Szaknévsor autószerviz   Országos Szaknévsor márka független autószerviz   Országos Szaknévsor autójavítás   Országos Szaknévsor gumiszerviz   Országos Szaknévsor zöldkártya   Országos Szaknévsor autó klímajavítás   Országos Szaknévsor kárügyintézés   Országos Szaknévsor kárfelvétel ügyintézéssel   Országos Szaknévsor karosszéria javítás   Országos Szaknévsor fényezés   Országos Szaknévsor autómentő   Országos Szaknévsor autómentés 0-24 óráig   Országos Szaknévsor belföldi autómentés   Országos Szaknévsor külföldi autómentés   Országos Szaknévsor non-stop autómentés   Országos Szaknévsor autószállítás   Országos Szaknévsor autómentés belföldön   Országos Szaknévsor autómentés gyorsan   Országos Szaknévsor műszaki hibás gépkocsik szállítása   Országos Szaknévsor autómentés   Országos Szaknévsor autómentés éjjel-nappal   Országos Szaknévsor non-stop autómentő   Országos Szaknévsor karosszéria lakatos   Országos Szaknévsor autófényezés   Országos Szaknévsor karambolos autók javítása   Országos Szaknévsor biztosítási ügyintézés   Országos Szaknévsor kárbiztosítás ügyintézés   Országos Szaknévsor jármű szállítás   Országos Szaknévsor autógumi   Országos Szaknévsor gumijavítás   Országos Szaknévsor gépkocsi javítás   Országos Szaknévsor autószerelő   Országos Szaknévsor gépjárműjavítás   Országos Szaknévsor centrírozás   Országos Szaknévsor gumiszerelés   Országos Szaknévsor gépjármű kárrendezés   Országos Szaknévsor autó biztosítás   Országos Szaknévsor autó felelősségbiztosítás   Országos Szaknévsor casco kötése   Országos Szaknévsor olcsó casco   Országos Szaknévsor autókereskedelem   Országos Szaknévsor autófelvásárlás   Országos Szaknévsor autóbeszámítás   Országos Szaknévsor használt autó adás-vétele   Országos Szaknévsor haszongépjárművek értékesítése   Országos Szaknévsor autófinanszírozás   Országos Szaknévsor gépkocsi felvásárlás   Országos Szaknévsor használt autó   Országos Szaknévsor gépjármű finanszírozás   Országos Szaknévsor autóhitel ügyintézés autókereskedés   Országos Szaknévsor autó adás-vétel   Országos Szaknévsor autók értékesítése   Országos Szaknévsor gépjármű kereskedelem   Országos Szaknévsor használt autók kereskedelme   Országos Szaknévsor hitel ügyintézés   Országos Szaknévsor kisbusz   Országos Szaknévsor sofőrszolgálat   Országos Szaknévsor autó   Országos Szaknévsor kisteherautó   Országos Szaknévsor hatszemélyes járművek   Országos Szaknévsor kilencszemélyes járművek   Országos Szaknévsor esküvők   Országos Szaknévsor rendezvények  

ANTAL SZERVIZ Kft.-Tolna

Bemutatkozás


Szerviz, személygépkocsi eredeti vizsgálata, motorkerékpárok vizsgáztatása, tehergépkocsi 3.5 t.-ig vizsgáztatása, lassú járművek vizsgáztatása, utánfutók vizsgáztatása, vontatók vizsgáztatása, gázüzemű gépjárművek vizsgáztatása, eredet vizsgálat, benzines befecskendezők javítása, garanciális szervizelés, biztosítás kötés, műszaki vizsga, műszaki vizsgáztatás, gépjárműjavítás.
Tolna megye első Bosch Car Service.Elérhetőségeink

CímCím: 7130 Tolna, Szedresi utca 1014 h.rsz.
GPS: 46.433213,18.775417
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-74-540-703
Mobil: 06-20-417-3982
Fax: 06-74-540-703

EmailEmail: postmaster@antalszervizkft.t-online.hu

WeblapFacebook: megnyitás

ARGO GUMIABRONCS

Bemutatkozás


Gumiszervizünket 2006-ban alapítottuk több olyan munkatárs részvételével akik a szakmában eltöltőtt hosszú évek tapasztalatait hasznosítják, reméljük a vevők legnagyobb megelégedésére. Az alábbi nagy gumigyártók termékei érhetők el nálunk, mely abroncsokat közvetlen a gyártótól vásárolunk: Michelin csoport (Michelin, Kléber,Kormorán, Tigar) Hankook A Magyarországon készülő magas minőségi követelményeknek megfelelő abroncsok, melyek első szerelésben Ford, VW csoport járművein megtalálhatóak. Goodyear csoport (Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava) Continental csoport (Continental, Semperit, Uniroyal, Barum,Matador), PirelliElérhetőségeink

CímCím: 1103 Budapest, Kőér u. 3/d
GPS: 47.475143,19.135605
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 36-1-431-9407
Mobil: 06-30-300-9744
Fax: 36-1-431-9408

EmailEmail: argoabroncs@t-email.hu

WeblapWeb: http://www.ar-go.hu

KARG AUTÓ Kft.

Bemutatkozás


Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
Volkswagen személyautó értékesítés: 82/529-572, ertekesitok@kargauto.hu
Volkswagen Haszonjármű értékesítés: 82/529-569, mluthar@kargauto.hu
Weltauto/Használtautó értékesítés: 82/529-568, hasznaltauto@kargauto.hu
Volkswagen, Volkswagen Haszonjármű, Audi, Seat Márkaszerviz: 82/529-563, szerviz@kargauto.hu
Karosszéria-lakatos műhely: 82/529-560, szerviz@kargauto.hu
VISZHITEL: 82/529-568, amolnar@kargauto.hu
Autómosás,Autókozmetika: 82/529-560
Eredeti (VW, VW Haszonjármű, Audi, Seat) és utángyártott alkatrészek: 82/529-561, raktar@kargauto.hu
Műszaki vizsgáztatás, Eredetvizsga: 82/529-563, szerviz@kargauto.hu
Hitelügyintézés, biztosításkötés: 82/529-560Elérhetőségeink

CímCím: 7400 Kaposvár, Árpád utca 37 -39
GPS: 46.364763, 17.811247
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-82-529-560, 06-82-529-568
Fax: 06-82-529-566

EmailEmail: karg@kargauto.hu

WeblapWeb: http://www.autokarg.hu
Facebook: megnyitás
Egyéb: http://premiumhasznaltauto.hu

KUKOLY márkafüggetlen autószerviz

Bemutatkozás


Vállalkozásunk 1989-ben alakult, mely először csak másodállásként működött. 1992-ben kezdtünk főállásban dolgozni.
1992 óta a Bosch cég partnere vagyunk, azóta foglalkozunk Bosch alkatrészek forgalmazásával és műszerek használatával. 2003 júliusától Bosch Car Service-ként működünk.
Autószervizünkben nagy hangsúlyt helyezünk munkatársaink továbbképzésére, valamint az ügyfélkezelésre és az elvégzett munka precizitása, mind pedig a felhasznált alkatrészek megfelelő minőségére.Elérhetőségeink

CímCím: 4400 Nyíregyháza, Alsóbaduri út 2/d.
GPS: 47.914142,21.675466
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-42-727-821
Mobil: 06-30-456-2106, 06-30-945-0628
Fax: 06-42-726-088

EmailEmail: kukolyszerviz@netra.hu

WeblapWeb: http://www.kukolyszerviz.hu

NON STOP AUTÓ, MOTOR, KERTIGÉP SZERVIZ

Bemutatkozás


Cégünk autójavítást, karosszériajavítást, 4x4 javítás, autótuningot, autófényezést, autókozmetikát, automentést, helyszini javítással, motorkerékpárok, robogok, és kertigépek javításával, foglalkozik. Számíthat arra, hogy költségkímélő megoldásokkal, mi valóra váltjuk autójához kötött elképzeléseit.
Ezen felül autószállításra is lehetőség van valamint a 24 órás, ingyenes, őrzött parkolónkban. Ön munkaórán kívül is leadhatja járművét. felvagyunk készülve, téli-nyári gumik tárolására is.
Több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink minden részletre kiterjedő figyelmet szentelnek arra, hogy az eredmény az Ön igényeinek maximálisan megfeleljen. Elsődleges célunk, hogy Ön biztonságosan vezesse járművét.
Kérjük, hozza autóját műhelyünkbe! Budapest 19. kerület Vas Gereben utca 2-4 vagy hívjon fel.( Nemzeti közlekedési hatósággal szemben, bejárat a piros kapunál.)Elérhetőségeink

CímCím: 1196 Budapest, Vas Gereben utca 2-4
GPS: 47.45096,19.154724
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-30-201-0292

EmailEmail: muszakicucc@freemail.hu

WeblapWeb: http://www.non-stop-service.com

PRIBITEK-AUTÓ KFT.

Bemutatkozás►Autósbolt: +Google Maps: 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 55. GPS: 46.918366, 19.688890
►Autószerviz: +Goole Maps: 6034 Helvécia, Kecskeméti út 8. GPS: 46.853794, 19.612725
Megnyitottuk márkafüggetlen autószervizünket, ahol 7 beálláson 380 m2-en várjuk a már meglévő és új ügyfeleinket egyaránt.
Szolgáltatásaink között szerepel a műszaki vizsgáztatás, futómű beállítás, járműdiagnosztika, klíma fertőtlenítés és feltöltés. Tevékenységeinket minden esetben a legmodernebb felszereltséggel végezzük.

► Járműdiagnosztika
A mai gépjárművek összetett mechatronikai rendszerek, ebből következően a diagnosztizálásuk, hibakeresésük is kellőképpen komplex és bonyolult. Az elektronikusan irányított rendszereket a járművekben fedélzeti diagnosztika "figyeli", amelynek eredményeit diagnosztikai berendezésekkel kérdezhetjük le.
További szolgáltatások: nyomásveszteség mérés, a motor állapotának elektronikus felmérése, kompresszió mérés, diesel motorok mérése javítása.
► Futómű beállítás
Az autó felfüggesztéseit használat közben különböző erőhatások érik. Ilyen például a patkára való felhajtás, a kátyúk és nem utolsó sórban a maximális súlyterhelés kihasználása.
► Műszaki vizsgáztatás
A balesetmentes közlekedés feltétele, hogy csak megfeleő műszaki állapotú járművek vegyenek részt a forgalomban.
Ennek érdekében szervízünk vállalja a gépjármű műszaki vizsgára való felkészítést, valamint a műszaki vizsgáztatást.
► Eredetiségvizsgálat
► Klíma fertőtlenítés és feltöltés
A klímaberendezés napjainkban egyre inkább hozzátartozik a gépjárművek alapfelszereltségéhez, egy olyan rendszer, ami lehetővé teszi, hogy az utastér belső hőmérsékletét folyamatosan szabályozza a külső hőmérséklet függvényében, továbbá az utastér szűrője megakadályozza a szén- mikrorészecskék, a por és a levegőben lévő pollenek bejutását az utastérbe.Elérhetőségeink

CímCím: Autószerviz: 6034 Helvécia, Kecskeméti út 8.
GPS: 46.853794, 19.612725
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: Autósbolt: 06-76-507-670, 06-20-464-7910
Mobil: Autószerviz: 06-20-555-0202
Fax: Autósbolt: 06-76-507-671

EmailEmail: szerviz@pribitek-auto.hu

WeblapWeb: http://pribitek-auto.hu
Egyéb: Autósbolt email: pribitek1@t-online.hu

RM Royal Motor Kft.

Bemutatkozás


Az alapítók hosszú, több éves tapasztalattal rendelkeznek az autóipar és járműipar különböző területein és az autó és motorkerékpár versenyek világában.
A nyolcvanas évek végén a BMW magyarországi importjának és beszerzésének menedzselését végezték, majd 1990 elején létrehozták a Royal Motor-t (Horváth&Tsa Kft), mely lehetőséget kapott a HONDA márka bevezetésére a magyar piacon.
A vállalkozás lett a Honda autók importőre és megkezdte az országos márkakereskedői hálózat kiépítését. 1994-ben a HONDA gyár vette át az importőri tevékenységet, létrejött a HONDA Hungary és ugyanekkor az alapítók létrehozták márkakereskedésüket a RM Royal Motor Kft.-t.

Évek múlva, 2003-ban a cég egy szomszédos új telephelyre költözött, ahol egy, a HONDA nemzetközi sztenderdjének megfelelő infrastruktúra jött létre.
Számos sikeres évet tudva maga mögött, a cég ma is az ország egyik vezető márkakereskedése, mely a jól képzett munkatársak vezetésének köszönhetően a legnagyobb és kitartó ügyfélkörrel rendelkezik az országban.Elérhetőségeink

CímCím: 1139 Budapest, Fáy u. 43.
GPS: 47.535867, 19.079218
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-1-340-2378, 06-1-349 5763
Fax: 06-1-329-6628

EmailEmail: ertekesites.royal@hondanet.hu

WeblapWeb: http://www.hondanet.hu

SCHILLING AUTÓ Kft.

Bemutatkozás


Márkafüggetlen autószervizként az előforduló összes autótípussal foglalkozunk, márkától függetlenül. Ügyfeleink számára minden esetben költséghatékony megoldásokat kívánunk nyújtani:
• Márka preferált autók garancián kívüli javítása • Teljes körű karosszériajavítás (szélvédőcserétől a totálkárig) • Teljes körű biztosítási ügyintézés helyszíni kárfelvétellel • Hozom-viszem szolgáltatás • Csereautó, bérautó szolgáltatás • Autómentő küldése, kérésre csere autóval • Okmányirodában történő ügyintézés • A gépjárművek műszaki vizsgára történő felkészítése és vizsgáztatása • Autódiagnosztika • Kézi autómosás, külső-belső kozmetika • Gumiszerelés, értékesítés és tárolás • Autóklíma tisztítás, feltöltés, javítás • Jégkár, horpadás javítás.Elérhetőségeink

CímCím: 2000 Szentendre, Kőzúzó u. 3
GPS: 47.659591, 19.066900
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-20-954-0983

EmailEmail: szerviz@schillingauto.hu

WeblapWeb: http://www.schillingauto.hu/

<< < 12>>>

Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor