KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

nádaratás gépekkel

Országos Szaknévsor

Keresés: Nádaratás gépekkel

Nádtető és nádtermék készítő

Bemutatkozás


Cégünk tevékenységi köre igen kiterjedt: komplett nádtetőkészítés, nádszövet és nádpalló gyártás. Ezen felül a mezõgazdaság és az építőipar területén is rendelkezésre állunk a jelenlegi és leendõ partnereink részére egyaránt.
Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
Belföldön egyre több kis - és nagykereskedõvel sikerült felvennünk az üzleti kapcsolatot. Ezt követõen külföldre is nyitottunk, így ma már termékeink jelentõs részét Nyugat Európa országaiba exportáljuk.
Üzleti és partneri kapcsolataink során termékeink eljutnak Hollandiába, Dániába, Belgiumba, Németországba és Franciaországba egyaránt.
A tetõfedõ nád alkalmas új házak, illetve régi épületek felújításához. A nádfedés önmagában megoldja az épülethéjalás minden feladatát. Hõszigetel, megfelelõ hajlásszög esetén vízszigetel és ellenáll az idõjárás viszontagságainak (30 cm nádfedés egyharmada "dolgozik" , a többi (20 cm) tartalék). Szakszerûen készített nádfedés esetén, valamint ismételt "visszaverés" alkalmazásával igen tartós, az idõ vasfogának jól ellenálló héjalást kapunk.Elérhetőségeink

CímCím: Agárd
GPS: 47.201044, 18.492978
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: +36-70-5143-636

EmailEmail: nadteto40@t-online.hu

Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor