KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

parkosítás

Országos Szaknévsor

Keresés: Parkosítás

BUBORÉK VÍZTECHNIKA Kft.

Bemutatkozás


Cégünk 12 éve foglalkozik víztechnikai berendezések kivitelezésével és karbantartásával. 2011-töl bővítettük tevékenységi körünket, a cég profiljába bekerült az építészeti, gépészeti, villanyszerelési tervezés-kivitelezés, kert és parképítés. Ebben szakmailag magasan képzett, tapasztalt munkatársaim segítenek. A munkákat saját alkalmazottakkal és alvállalkozókon keresztül bonyolítjuk. Munkatársainktól és alvállalkozóinktól megköveteljük a gyors és pontos munkavégzést, kreativitást. Munkáinkat mindig a szerződés szerinti határidőn belül végezzük el, ezekre garanciát vállalunk. Megrendelőink eddigi tevékenységeinkkel minden esetben elégedettek voltak. Cégünk mobilis, nem csak Győr és vonzáskörzetében tevékenykedünk, hanem az ország bármely területén. Kapcsolataink révén, a nemzetközi piacon is képviseltetjük magunkat.Elérhetőségeink

CímCím: 9023 Győr, Mester u. 1.
GPS: 47.680443,17.645992
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 96-311-662
Mobil: 06-30-942-9718
Fax: 96-311-662

EmailEmail: andrasbuborek@gmail.com

WeblapWeb: http://www.buborekkft.hu

GARNET-ART BT.

GARNET-ART BT.
GARNET-ART BT.            GARNET-ART BT.            GARNET-ART BT.            GARNET-ART BT.

Bemutatkozás


Cégünk kertészeti és növénytermesztési szolgáltatásokra szakosodott, mellyel 1999-tõl áll, a túlnyomórészt Pest megyei Megrendelők rendelkezésére.
Magánszemélyek, közületek és önkormányzatok részére számos kertészeti megbízást és elképzelést valósítottunk meg cégünk létrejötte óta. Szolgáltatói profilunk szerteágazó:
A kertépítés és parkosítás mellett, foglalkozunk díszburkolatok, tipegőkövek lefektetésével,
TORO rendszerű automata öntözőrendszerek kiépítésével, kerti tavak építésével, valamint esztétikai és funkcionális kiegészítők, kerti berendezések létesítésével, mely magában foglalja kertek esetében a csobogók, tűzrakók, fedett pavilonok, komposztálók támfalak, pergolák tervezését és kivitelezését,
Óvodák, bölcsődék esetén akár az EU normáknak megfelelő kerti játékok csúszdák, hinták, homokozók, s más kerti játékok felállítása.

Mottónk: olyan megbízásokat vállalunk, amiben a legjobbak lehetünk!Elérhetőségeink

CímCím: 2092 Budakeszi, Megyei út 153.
GPS: 47.49658954,18.9348613
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-30-964-5088

EmailEmail: info@garnet-art.hu

WeblapWeb: http://www.garnet-art.hu

Kámán Bányászati és Kereskedelmi Kft.

Bemutatkozás


Cégünk 40 éve foglalkozik dolomitbányászattal Tapolca térségében, alsópáhoki székhellyel. Fő profilunk a kőbányászat és- feldolgozás, továbbá fuvarozással és közúti teherszállítással is foglalkozunk.
Örömmel értesítjük kedves partnereinket és ügyfeleinket, hogy az „Új Magyarország Fejlesztési Terv” keretében lehetőségünk nyílt gépparkunkat fejlesztésére. Az általunk előállított kőanyag felhasználható útépítéshez, épületek és építmények építéséhez, alapozási és betonozási munkákhoz, terek és sétányok díszítéséhet, valamint mezőgazdasági területek talajjavításához.
Saját termelésű bányánkból, az alábbi termékek értékesítésesét végezzük:
Dolomit: melyet osztályozunk, és magas szinten hasznosítunk
Zúzalék: út és parkok építésére, betonadalék-anyag
Kőpor: kitűnő talajjavító, alkalmas savanyú talaj meszezésére
Parkosítási murva.
Szükség esetén vasúti berakás lehetséges. Igény szerint saját fuvarozási eszközeinkkel belföldi szállítást is vállalunk.
Székhely: 8394 Alsópáhok, Fő út 147.Elérhetőségeink

CímCím: 8303 Sáska, hrsz. 040/9
GPS: 46.775615, 17.170614
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36 83 344-109
Mobil: 06-30-9297-696
Fax: +36 83 344-109

EmailEmail: kamanbt@pahoknet.hu

WeblapWeb: http://www.kamanbanyaszat.hu

NICOMPLEX KFT.

Bemutatkozás


Vállalkozásunk GERI-CO Kft. alakult 1997-ben, 2011. év elején létre hozott egy újabb önálló vállalkozást abból az elgondolásból, hogy külön válassza a kereskedelmi és a szolgáltatási feladatokat ellátó tevékenységeket (gépészeti-, szerelési munkák, fémipari munkák, gépészeti hőszigetelés, bádogos és egyéb építőipari tevékenységek.)
Az új vállakozás neve NICOMPLEX Kft.
Jelenleg 40 munkavállalóval rendelkezünk/bádogos, lakatos, hegesztő munkákban valamint armatúrák, tolózárak, nyomástartó edények hatósági vizsgára való felkészítésben járatos szakemberek.
Munkavállalóink jelentős része több évtizedes erőműi berendezések javításában szerzett szaktudással rendelkeznek.
Vállalkozunk acélszerkezetek gyártására, ipari üzemek eseti, és napi karbantartási munkáinak elvégzésére, építészeti munkákra, parkosításra, épületek bontására stb.
Cégünk ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

Kertészet, kertgondozás, kertek, parkok, zöld területek fenntartása, telepítése.
Általános segédmunkák, betanított munkák, ipari takarítási munkák végzése.Elérhetőségeink

CímCím: 2800 Tatabánya, Réhling Konrád utca 6 .
GPS: 47.552804,18.414765
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-34-323-513
Mobil: 06-30-929-3438

EmailEmail: nicomplex@t-online.hu

WeblapWeb: http://www.nicomplex.hu

Silda Group 8 Építőipari Kft.

Bemutatkozás


A Silda Group 8 Építőipari Kft. a jövőért, és az Ön kényelme érdekében fejlődik folyamatosan.
A tervezéstől, a megbeszéléseken át, folyamatos egyeztetés mellett a kivitelezés végéig biztosítjuk Önnek a minőségi és gyors munkavégzést. Biztosítékot kollégáink szakmai felkészültsége mellett, többek közt cégünk garanciavállalása is jelent.
Az alábbi főbb szakterületeken végezzük mindennapi munkánkat:
• Tervezés, tervezői művezetés
• Belsőépítészet
• Hő és Vízszigetelés
• Tetők szigetelése – speciálisan (Csak a Silda Group 8 Építőipari Kft-nél!)
• Gépészet (Víz-Gáz-Fűtés és Klíma)
• Villanyszerelés (Erős és Gyengeáramú rendszerek kiépítése, karbantartása)
• Hálózat telepítés (Külsős cég bevonásával, hogy a későbbi karbantartás és akkreditáció műszakilag megfeleljen az előírásoknak)
• Informatikai beruházás (Projektorok, Számítógépek, Különböző csatlakozók szerelése és kivitelezése)
• Festés, díszítő festés
• Lakatos szerelés
• Akadálymentesítés
• Alpintechnika
• Átadás után is vállaljuk komplett rendszerének karbantartását.
Másik fő tevékenységünk a parkosítás, avagy környezetrendezés. Ennek keretében lehetőségünk nyílik – az illetékes szervekkel együttműködve – az Ön életterének szebbé, kényelmesebbé tételére, a növényzet felfrissítésére, illetve tereptárgyak elhelyezésére is.Elérhetőségeink

CímCím: 1138 Budapest, Révész utca 2/b.
GPS: 47.526411, 19.062112
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06(1) 720-1125
Mobil: 06(70) 328-0171
Fax: 06(1) 720-1125

EmailEmail: sildagroup8kft@gmail.com

WeblapWeb: http://www.sildagroup.hu

TÁRSASHÁZ DOKTOR - Társasházkezelés, közös képviselet

Bemutatkozás


Napjaink társasházkezelésére leginkább jellemző, a nagyvállalati formában történő, nagy mennyiségű társasházat kezelő, arcnélküli és a lakók számára utolérhetetlen közös képviselet. Társaságunk - Társasház Doktor (Cg:01-09-949882) - 2010. október 25. napján alakult, azzal a céllal, hogy betöltse azt a piaci hiányt, amely a megbízható, alapos és mindig ügyintézésre kész, társasházkezelést valósítja meg. Cégünk nem betéti társaság, nem egyéni vállalkozás, amelyek egy nap alatt eltűnhetnek: 500.000,-Ft-os alaptőkével alapított Korlátolt felelősségű társaság vagyunk, továbbá kiegészítő szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Elérhetőségünk: Irodánk minden nap várja a látogatókat a 6. kerületben, Szinyei Merse 5. szám alatt 10:00 és 14.00 óra között. Egyéb időpontban megbeszélés alapján, azonban egész nap elérhetőek vagyunk telefonon, emailben, sms-ben. Cégünk által nyújtott szolgáltatások a társasházkezelésen felül a Társasházak részére: 1. Pályázatok írása, a szükséges dokumentumok beszerzése, benyújtása, teljes körű lebonyolítása. (Eddigi nyertes pályázati arányunk 90% felett).- 2. Szervezeti Működési Szabályzatok kidolgozása.-3. Adósságrendezési megállapodások készítése.- 4.Kinnlevőség kezelés magas megtérülési aránnyal. -5.Jogi ügyintézés költségeinek biztosító általi térítése (a társasház megfelelő biztosítása esetén a pereskedés, behajtás, ügyvéd költségeit a biztosító téríti, ügyenként 500.000,-Ft értékig) 6. Online ügyfélkapu szolgáltatás a honlapunkon keresztül, ahol a lakók a nap 24 órájában megnézhetik egyenlegüket és a társasházra vonatkozó fontosabb dokumentumokat elérhetik.- 7. Aktuális egyenlegközlők (online 24 órában elérhetőek) megküldése levélben negyedévente.-8. Társasházi mérleg kimutatás szükség szerint negyedévente. Amennyiben Ön is találkozott hasonlóval, akkor ne késlekedjen, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel és kérjen ajánlatot. • Társasházát egy a múlt rendszerből itt maradt tanácsi vagyonkezelőből átalakult cég kezeli. Ahol a mai napig a múlt munkamorálja a meghatározó. • Új építésű társasház esetén a közös képviseletet a beruházó cég által javasolt cég végzi, mely egyértelműen csak a beruházó érdekeit képviseli, nem hajtja be az esedékes díjakat a beruházótól • A társasházkezelést végző cég csak a díjakat szedi be, a lakók érdekeivel és kívánságaival nem foglalkozik. • A közös képviselő elérhetetlen, sokszor nem ér rá, mindig máshol van dolga. Túl sok házat kezel, és nem tud figyelmet fordítani a lakóközösség érdekeire. • Hiába fizetik a közös költséget, a társasház mégis állandó pénzügyi gondokkal küzd. • A közös képviselő magáénak érzi a házat, nem kéri ki a lakók véleményét az elvégzendő munkákról, nem kér be árajánlatokat, a lakók nincsenek tisztában vele mire is költi el a pénzüket. • a közös költség egyre nő, az adósságokat senki nem hajtja be, míg a ház állapota egyre csak romlik • társasházkezelője nem rendelkezik megfelelő végzettséggel, nem tudja ellátni feladatait.Elérhetőségeink

CímCím: 1063 Budapest Szinyei Merse u. 5.
GPS: 47.510809,19.068893
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-70-222-2166

EmailEmail: postalada@tarsashazdoktor.hu

WeblapWeb: http://www.tarsashazdoktor.hu

TUNEL Mélyépítő Kft.

Bemutatkozás


A TUNEL Mélyépítő Gazdasági Munkaközösséget 1985-ben alapítottuk. Ekkor még zömében a Fővárosi Csatornázási Művek főállású dolgozói voltunk, és bekötőcsatornákat, kisebb volumenű közcsatornákat építettünk. A nyereséget visszaforgatva, folyamatosan fejlesztésre fordítottuk, így egyre nagyobb feladatokat tudtunk megoldani.
1992-93-ra kialakult a mai TUNEL szerkezete, amely a létszám és eszközfejlesztéseknek köszönhetően már komolyabb megbízások teljesítésére is alkalmas lett. Ennek eredményeként megnyertük a Verőce község teljes körű csatornázására kiírt kivitelezési pályázatot. Az építési munkák 1994-ben fejeződtek be.
Ekkor alakítottuk ki saját nehézgép szerelő műhelyünket a Csókakő utcai telephelyen.
2006 óta magasépítéssel is foglalkozunk. Kezdetben családi házakat építettünk, szerkezetkész állapotig, de 2007-2008-ban egy csömöri 4 lakásos, és egy zuglói 7 lakásos társasházat kulcsrakészen adtunk át a Megrendelőnek.
Úgy hisszük elég nagy utat jártunk be az alapítás óta eltelt évek alatt. Nagyon kicsikből lettünk kicsit nagyok. Azon dolgozunk, hogy ez a folyamat ne forduljon vissza.
2010-ben cégünk megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2009, MSZ EN ISO 14001:2005 valamint az MSZ 280001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) tanúsítványokat.Elérhetőségeink

CímCím: 1164 Budapest, Csókakő utca 35.
GPS: 47.520590, 19.212482
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36 (1) 400-2169
Mobil: +36-30-210-2075
Fax: +36 (1) 400-2169

EmailEmail: tunelkft@tunel.hu

WeblapWeb: http://www.tunel.hu/

ZÖLDÖVEZET Kft. (Komárom-Esztergom megye)

Bemutatkozás• Park-kert építés-fenntartás, virágbolt, gazdabolt, építőipar, mélyépítés, útfenntartás,
• díszburkolatok készítése, építkezés,
• útjavítás, aszfaltozás,
• virág és dísznövény értékesítés, kertészeti kisáruház,
• vágott és cserepes virágok, selyemvirágok, murvaértékesítés, alkalmi csokrok, ajándékkosarak készítése, virágposta,
• koszorúk, sírcsokrok kiszállítással, mécsesek, gyertyák, sírkővázák, kegyeleti szolgáltatás, temetkezés, gyászjelentő, gyászközlemény újságba
- temetési kellékek, koporsók, urnák, sírkövek
- szertartás szervezés, lebonyolítás, koszorúk, virágok
Kertészeti és Szabadidő Kisáruház: 2900 Komárom, Városmajor u. 36
Üzlet tel.: 34/340-574, Iroda Tel/fax.: 34/341-868, email.: gazdabolt@zoldovezetkft.hu
Virágbolt: 2900 Komárom, Temetõ u. 23. Tel/fax.: 34/346-416
Ozirisz Kegyeleti Szolgáltatás : 2900 Komárom, Temetõ u. 23. Tel/fax: 34/343-991 email.: ozirisz@zoldovezetkft.hu.Elérhetőségeink

CímCím: 2900 Komárom, Városmajor út 36.
GPS: 47.734475,18.11304
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-34-340-574, 06-34-341-868, 06-34-346-416
Fax: 06-34-343-991, 06-34-346-416

EmailEmail: zoldovezet@t-online.hu

WeblapWeb: http://www.zoldovezetkft.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor