KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

plotter

Országos Szaknévsor

Keresés: Plotter

INTERELEKTRONIK PLUSZ KFT.

INTERELEKTRONIK PLUSZ KFT.
INTERELEKTRONIK PLUSZ KFT. INTERELEKTRONIK PLUSZ KFT. INTERELEKTRONIK PLUSZ KFT. INTERELEKTRONIK PLUSZ KFT.

Bemutatkozás


Cégünk teljes körű irodatechnikai szolgáltatást kínál. Ingyenes kiszállás megyén belül, vásárlás vagy szolgáltatás esetén.
Cégünk 2000 óta dolgozik a jelenlegi felállásban, kollégáink szakmai tapasztalata ennél sokkal régebbi.
Korábban az Interelektronik Kft. budapesti székhelyű cég helyi képviseletét láttuk el, jelenleg már több, mint 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk.
Irodaitechnikai gépek, berendezések és tartozékaik javítására szakosodtunk, de ezen a területen felhalmozódott szakmai ismeretek lehetővé teszik az értékesítést, a minta utáni kereskedés lebonyolítását is. A szervizelési feladatok egyébként is megkövetelik a legújabb berendezések alapos ismeretét, méghozzá sokkal mélyebben, mint ahogyan azt a kereskedelemben szükséges.
Árukészletünk elsősorban egy konkrét márka termékeiből áll, hiszen cégünk a Canon hivatalos viszonteladója és szervize.

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.30 Péntek: 08.00-16.00 óra közöttElérhetőségeink

CímCím: 4400 Nyíregyháza, Szarvas utca 14 .
GPS: 47.951621, 21.715942
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36 42 315 280
Fax: +36 42 315 280

EmailEmail: info@interelektronikplusz.hu

WeblapWeb: http://www.interelektronikplusz.hu

VÁGÓ DESIGN

Bemutatkozás


Cégünk családi vállalkozásként üzemel 1981-óta Budaörsön. Az elsők között voltunk a gépi hímzés és az ehhez kapcsolódó programkészítésben Magyarországon. 2001-ben kibővítettük hímzés tevékenységi körünket. Azóta a hímzésen kívül foglalkozunk flokkolással is. ****** Cégünk nem kereskedelmi tevékenységet végez, hanem csak saját készítésű termékeket kínál eladásra a kedves érdeklődőknek. Ennek köszönhetően a kiváló minőségen kívül az áraink lényegesen kedvezőbbek a konkurens cégekhez képest. ****** Gravírozás,Reklámtáblák,Reklámfeliratok ****** Professzionális gépparkunk lehetővé teszi a gyors és minőségi reklámtáblák és cégtáblák elkésztését. Bő anyag- és színválaszték! Az általunk kínált reklámtábla és cégtábla anyagokra 5 év garanciát vállalunk, legyen szó, kül- vagy beltérről. ****** Temetkezési kellékeink: • Urnaterítők(egyéni névre szóló) – egyedi megjelenésű (kizárólagos forgalmazása Magyarországon) • Urna zárófedelek – fekete gránitlapokból (képpel, grafikákkal és feliratokkal) • Urnafeliratok – több színben, több formában, egyedi tervezéssel is. • Koporsófeliratok – több színben és több száz betűtípussal és akár egyedi méretekben is. • Sírjelző táblák - minőségi anyagokból, több színben, bármilyen formában és betűtípussal. Grafikákkal, feliratokkal és akár fényképekkel is.Elérhetőségeink

CímCím: 2040 Budaörs, Öntő u.27.
GPS: 47.46438,18.980681
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36-23/440-925
Mobil: 06 20 34 63 455
Fax: +36-23/444-925

EmailEmail: vagoz@mail.datanet.hu

WeblapWeb: http://www.vagodesign.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor