KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

társasházak közös képviselete

Országos Szaknévsor

Keresés: Társasházak közös képviselete

AXA Trend Kft.

Bemutatkozás


Professzionális társasházkezelés; közös képviselet; társasházak és lakásszövetkezetek jogi képviselete; követeléskezelés; könyvelés; könyvvizsgálat.
Társasházak és lakásszövetkezetek képviseletét vállaljuk, teljes körű ügyintézéssel!
Cégünk több éve foglalkozik társasházak képviseletével, üzemeltetésével.
Fő tevékenységünk a társasházak képviseleti és ingatlankezelési feladatainak ellátása, mely természetesen magába foglalja a könyvelési, adózási és mérlegkészítési feladatokat is. Azért dolgozunk, hogy a lehető leghatékonyabb módon lássuk el a kezelésünkre bízott társasházakat.
Társaságunk feladata: a tulajdonostársak nevében, a tulajdonosok megbízásából és felhatalmazásával ellátandó ingatlanvagyon kezelése, a társasház közgyűlésének, a társasházról szóló törvény és más jogszabályok figyelembevételével hozott határozata szerint.
Továbbá a közösség képviseletének ellátása a bíróság és más hatóság előtt. Valamint a közgyűlési határozatok végrehajtása és döntési jogkör gyakorlása mindazon ügyekben, amelyek nem tartoznak a közgyűlés hatáskörébe!Elérhetőségeink

CímCím: 1146 Budapest, Thököly út 44. 3. em. 4.
GPS: 47.504310, 19.089091
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06/1/220-3671
Mobil: 06/70/341-8009
Fax: 06/1/220-3671

EmailEmail: axatrend@index.hu

WeblapWeb: http://www.axatrend.hu

GYÖNGYHÁZ-PLUSZ KFT.

Bemutatkozás


A Gyöngyház–Plusz kft. 2000. áprilisa óta működő, Társasházkezelő társaság.
Mint az ingatlankezelő – társasházkezelő szolgáltató piac aktív résztvevője célunk, hogy a működésünk kezdete óta felhalmozott tapasztalatainkkal és a szakmai tudásunkkal a lehető leghatékonyabb módon ellássuk a kezelésünk alá tartózó társasházakat. A versenyszférában ténykedő vállalatként, ötleteinket, innovatív megoldási javaslatainkat szeretnénk bemutatni, mely megvalósításához keressük a megfelelő partnereket.
Számunkra a legnagyobb elismerést az jelenti, ha a bajba jutott társasházakat meg tudjuk menteni a teljes káosztól majd rendet, élhető és biztonságos épületet tudunk felmutatni a tulajdonosoknak.
Ehhez természetesen a társasház lakóközösségének támogatása is kell, ugyanis ha nem értjük egymást, akkor nem tudunk hatékonyan együttműködni. A kommunikáció ezért nagy szerepet tölt be a mindennapi munkavégzésünk kapcsán.
A Kft. közös képviselői rendelkeznek a 19/1999. (VII.13.) BM sz. rendelet szerinti, az Országos Képzési jegyzékben az OKJ 52789903 azonosítószámú TÁRSASHÁZKEZELŐ” szakképesítéssel.Elérhetőségeink

CímCím: 1211 Budapest, Kis János altábornagy u 29-41.
GPS: 47.432763, 19.071634
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-1-425-7308
Mobil: 06-20-232-8563
Fax: 06-1-276-48-50

EmailEmail: info@gyongyhazplusz.hu

WeblapWeb: http://www.gyongyhazplusz.hu

TRI-MEZON KFT.

Bemutatkozás


Társaságunk, a TRI-MEZON Kft 2009. óta foglalkozik társasházak közös képviseletével, üzemeltetésével. A mi feladatunk az, hogy a lakóközösséggel együttműködve biztosítsuk a Társasház mindennapi életének gördülékeny és problémamentes működését.
Ennek érdekében a legfontosabb feladataink:
■ Kezeljük a társasház üzemelési számláját – költségkímélő elektronikus átutalásos rendszerben; OTP terminál, Spektranet, Raiffeisen Express…stb.
■ Javaslatot adunk a tarsashaz felújítási, megtakarítási alapjainak kezelésére
■ A társasház teljes pénzforgalmának, naprakész könyvelése
■ A Tulajdonosok befizetéseinek egyenlege– havi frissítéssel - honlapunkon jelszóval védetten megtekinthető.
■ Az új építésű társasházak közös területeinek garanciális és szavatossági ügyeinek intézése.
■ Szervezeti és Működési Szabályzat elkészítése és közgyűlés elé terjesztése-Ügyvédi ellenjegyzés megszervezése
■ Pénzügyi beszámolók elkészítése. A közös költség befizetésének folyamatos ellenőrzése Közös költség kintlévőségek behajtására jogi folyamatok (FMH) megindítása.
■ Tulajdonosokkal, Számvizsgáló Bizottsággal való folyamatos kapcsolattartás alapelvünk.
■ Elkészítjük a Társasház költségvetési tervét az éves bejárásokon felmerült hibák elhárításának fontossági sorrendjét figyelemebevéve.
■ Elvégeztetjük a Társasházakra előírt időszakos kötelező felülvizsgálatokat- az azokon feltárt hiányosságokat, hibákat kijavíttatjuk az épület biztonságos üzemeltetése érdekében.
■ A Társasház szerződéseit évente felülvizsgáljuk. Célunk, hogy a ■ Társasház a lehető legkedvezőbb áron jusson magas színvonalú szolgáltatásokhoz.
■ Közgyűlések megszervezése és lebonyolítása. Ezzel kapcsolatban jegyzőkönyvek, határozatok nyilvántartása és a ■Határozatok könyvének vezetése.
■ Karbantartási szerződések megkötése
■ Karbantartási munkák megrendelése árajánlatkérés, versenyeztetés
■ Szakipari munkák megrendelése. Az elvégzett szakipari munkák ellenőrzése, vállalkozási díjak kifizetése teljesítésigazolás után.
■ Azonnali hibaelhárítást igénylő beavatkozásra megrendelések megadása
■ Közös területek biztosítási káreseményeinek bejelentése, kárszakértővel egyeztetése, biztosítási kárrendezés lebonyolítása
■ Közüzemekkel való kapcsolattartás
■Önkormányzattal való kapcsolattartás, Önkormányzati pályázati lehetőségek felkutatása
■ Társasház kulcsainak kezelése
■ Társasház épületterveinek kezelése.
Az elmúlt 5 évben nagy tapasztalatra tettünk szert a jelentős kintlévőségekkel küzdő Társasházak talpra állításában.Elérhetőségeink

CímCím: 1096 Budapest, Thaly Kálmán u.56.
GPS: 47.482278,19.077906
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-20-992-9543

EmailEmail: trimezon@gmail.com

WeblapWeb: http://tri-mezon-hu.webnode.hu
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor