KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

vadászatszervezés

Országos Szaknévsor

Keresés: Vadászatszervezés

NATURHUN Kft.

Bemutatkozás


Több mint egy évtizede főfoglalkozásként űzzük a vadászatszervezés sportját. Mivel jó viszonyt alakítottunk ki az országunkban működő erdőgazdaságokkal és vadásztársaságokkal, ezért Önnek nyugodtan lehetnek akár különleges igényei is, rugalmasak, sokoldalúak, kreatívak vagyunk és az összetettebb kívánságokat is teljesíteni tudjuk. Komoly referenciával rendelkezünk, eddigi ügyfeleink visszajelzései pozitívak. A megelégedettséget növeli, hogy köreinkben a diszkréció alapszabály.
Különböző szálláshelyeket kínálunk vendégeink számára. A legtöbb vadásztársaság és erdőgazdaság rendelkezik vadászházzal, melyek osztályba sorolása a luxus kategóriájú vadászkastélyoktól a másodosztályú házakig terjed.
A vadászházak különböző termeiben fogadások, üzleti megbeszélések lebonyolítására is lehetőség van.
Repülőgéppel érkező vendégeink transzfert biztosítunk a repülőtér és a vadászterület között. A csoport létszámának illetve a vendégek kérésének megfelelően kényelmes, légkondicionált minibuszokkal vagy bérautóval szállítjuk vadászainkat.
A vadászterületen különféle szállítóeszközök – lovaskocsi, lovasszán, terepjáró, traktor – közül választhatnak a vendégek.
Kedves vadász vendégünk! Akár csak egy rövid hétvégi vagy egy hosszabb vadászaton vesz részt Magyarországon a NATURHUN-nal, biztosan élményekben gazdag időt tölt velünk, melyre még sokáig emlékezni fog.Elérhetőségeink

CímCím: 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 11.
GPS: 47.501039, 18.752363
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36-23-319-041
Mobil: +36-30-932-1920
Fax: +36-23-319-440

EmailEmail: naturhun@naturhun.hu

WeblapWeb: http://www.naturhun.hu
Facebook: megnyitás
Országos SzaknévsorOrszágos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor