KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:

vagyonértékelés

Országos Szaknévsor

Keresés: Vagyonértékelés

ARCHINVEST 97 Kft.

Bemutatkozás


Stratégiánk az építtető ügyfél teljes körű kiszolgálása az ötlet megszületésétől a megvalósulásig. Tervezés, beruházás lebonyolítás: Elsősorban építészeti és tartószerkezeti terveket készítünk, igény esetén szakági mérnökök (állandó alvállalkozók) bevonásával generál tervezést is vállalunk.
A tervezési munkák
1998-ban már számítógép támogatásával CAD szoftver segítségével folytak. Napjainkra tevékenységi körünk bővült, így az induló alaptevékenységek mellé felfejlődött az ingatlanközvetítés, beruházás lebonyolítás, fővállalkozás, kivitelezés.
Ingatlan: Az ingatlan üzletág gerincét az ingatlanforgalmi értékbecslés alkotja, de ingatlan közvetítéssel is foglalkozunk. A napi tevékenységünk 90%-át a kereskedelmi bankok által megrendelt lakossági fedezetértékelés teszi ki, amely a jelzáloghitelezés biztosítéka.
Fővállalkozás, kivitelezés: A piaci igényekre és szakmai tapasztalatunkra alapozva indult be ez a tevékenység. Kivitelezésben jelenleg hat fő fizikai dolgozó termel, a tervezési üzletág szellemi támogatásával. Stratégiánk a fővállalkozás volumenének egyenletes, tartós növelése.
Kereskedelem: Kapcsolataink a gyártókkal, forgalmazókkal, a szakmai ismereteink, és a piaci igények hívták életre ezt a tevékenységet. Törekszünk az általunk tervezett épületek megvalósításában közreműködni. Ennek egyik formája a beépített fő anyagok szállítása. Ez előnyös az ügyfeleknek, hiszen a garantáltan betervezett anyagok kerülnek leszállításra, a szükséges mennyiségben és minőségben.Elérhetőségeink

CímCím: 3600 Ózd, Gyár u. 17.
GPS: 48.218455, 20.299194
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-48-570-260
Mobil: 06-30-445-3492

EmailEmail: vallalkozas@archinvest97.hu

WeblapWeb: http://www.archinvest97.hu

LTM INFO KÖNYVELŐ KFT.

Bemutatkozás


A könyvvizsgálatot önállóan végzem, ezen a területen 8 éves tapasztalattal rendelkezem. A könyvvizsgálaton túl könyvelést végzek, továbbá számviteli- és adótanácsadást nyújtok, amely a könyvelési szolgáltatásomat igénybe vevő ügyfeleim részére ingyenes. Transzferár dokumentáció összeállítását vállalom. Könyvvizsgálati tevékenységem: - éves beszámoló és egyszerűsített éves beszámoló auditálása - átalakulások könyvvizsgálata - támogatások felhasználásának ellenőrzése - vagyonértékelés Elsődleges feladatomnak tekintem függetlenségem megőrzése mellett a törvényi megfelelés biztosítását valamint ügyfeleim részére magas színvonalú szolgáltatás nyújtását hatékony eljárások, megoldások révén az adókockázatok minimalizálásával és az ellenőrzés során felmerülő problémák megoldásával. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara által előírt felelősségbiztosítással rendelkezem. Könyvelés angol és német nyelven Dombóváron és Budapesten. Tel: 20-424-1320Elérhetőségeink

CímCím: 7200 Dombóvár Erzsébet u. 25
GPS: 46.370577,18.12821
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-20-424-1320

EmailEmail: ltm.info.11@gmail.com

Országos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor