KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

betörésjelző rendszerek

Országos Szaknévsor

Keresés: Betörésjelző rendszerek

Békés-Zóna Biztonságtechnikai Kft.

Bemutatkozás


Cégünk évtizedes hagyományokkal rendelkezik elektromos és vagyonvédelmi rendszerek telepítésében és karbantartásában.
A vállalkozásomat 1991-ben kezdtem, üzleti kapcsolatainkra a stabilitás, a személyes kapcsolat folytonossága és a megbízhatóság jellemző.
Vállalatunk egyik legfontosabb küldetése az innovatív megoldások alkalmazása, amellyel ügyfeleink speciális igényeinek is meg tudunk felelni.
Partnereink kiválasztásánál mindig a legmagasabb szintű értékteremtést tartjuk szem előtt. Üzletfeleink között tudhatunk polgármesteri hivatalokat és intézményeit, ipari és mezőgazdasági vállalkozásokat, vállalkozókat és az egyéni ügyfelek széles körét.
Napjainkban fő tevékenységünk a hálózati alkalmazások szolgáltatása. Ez a tevékenységünk a technikai eszköztől a humán erőforrásig terjed. Célja az objektivitás erősítése és az ellenőrzött és felügyelt üzemeltetés biztosítása.Elérhetőségeink

CímCím: 5600 Békéscsaba, Felső-Körös sor 92.
GPS: 46.665662, 21.117744
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-66/744-379
Mobil: 06-30/9282-783

EmailEmail: bekeszona@bekeszona.hu

WeblapWeb: http://bekeszona.hu/

MAP Csoport - MAP Bt. ( Borsod-Abaúj-Zemplén megye )

Bemutatkozás


Cégünk 2002. decemberében kezdte meg tevékenységét, akkor még kizárólag gyengeáramú rendszerek tervezésével foglalkozott.
A piaci igények alapján 2003-ban bővítettük szolgáltatási körünket, így a tervezés mellé felkerült a palettára ugyanezen hálózatok telepítése is. Mint MAP Bt. új szereplők vagyunk a gyengeáramú rendszerek kivitelezésében, de jól képzett szakembereink már évek óta ezen a területen dolgoznak, és ez idő alatt több ipari méretű kivitelezést is megvalósítottak.
Jelenleg vállaljuk tűz- és behatolásjelző-, videomegfigyelő- (CCTV), beléptető rendszerek, valamint nővérhívó és strukturált hálózatok tervezését és kivitelezését.
Az üzembe helyezés után a telepített hálózatokat karbantartjuk, hogy minél hosszabb ideig hibátlanul és problémamentesen működjenek partnereink teljes megelégedésére.Elérhetőségeink

CímCím: 3561 Felsőzsolca, Szent István u. 30.
GPS: 48.101599,20.854021
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-46-509-235
Mobil: 06-30-280-6499

EmailEmail: info@map-group.hu

WeblapWeb: http://www.map-group.hu
Országos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor