KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

műanyag kannák gyártása

Országos Szaknévsor

Keresés: Műanyag kannák gyártása

Polycorp Műanyagfeldolgozó Kft.

Polycorp Műanyagfeldolgozó Kft.
Polycorp Műanyagfeldolgozó Kft. Polycorp Műanyagfeldolgozó Kft. Polycorp Műanyagfeldolgozó Kft. Polycorp Műanyagfeldolgozó Kft.

Bemutatkozás


A Polycorp Kft. 1989. január 1-én alakult és saját üzemmel rendelkezik Budapesten.
A cég elsősorban műanyag-feldolgozással foglalkozik, vegyipari, háztartás-vegyipari, kozmetikai, élelmiszeripari és gyógyszeripari felhasználásra palackokat, flakonokat, kannákat és azok záróelemeit gyártja.
Korszerű, számítógép-vezérlésű fröccsöntő /Tederic, Battenfeld/ és palackgyártó berendezésekkel /Techne, Magic, Uniloy/ rendelkezik.
A Polycorp Kft. dinamikusan fejlődik, folyamatosan növeli gépparkját, termékeinek választékát.
Meghatározó termékei a többrétegű /multilayer/ műanyag palackok és kannák, melyek modernek, környezetbarátok és esztétikus kivitelűek a mai csomagolástechnikában. Ez a technológia megoldotta a veszélyes áruk, növényvédő szerek, oldószerek csomagolásához szükséges csomagoló anyagok gyártását is.
A cégük által gyártott műanyag flakon fajták hazánk vizsgálatai alapján megfelelnek az előírásoknak (pl. ADR), így veszélyes anyagok közúti, vasúti, tengeri és légi szállítására alkalmasak. A műanyag flakon termékeink felhasználhatók a növényvédőszer-iparban.
A cég vállalja műanyag termék tervezését, szerszámgyártását, termékgyártást, továbbá kiegészítő berendezésein a termékek szitázását és tamponozását is.Elérhetőségeink

CímCím: 1211 Budapest, Déli-bekötő út 8.
GPS: 47.427008, 19.055080
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36 (1) 276-8755, +36 (1) 425-2606
Mobil: +36 30/269-9346

EmailEmail: polycorp@polycorp.hu

WeblapWeb: http://www.polycorp.hu/
Országos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor