KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 

KABIRI SZŐNYEGHÁZ

KABIRI SZŐNYEGHÁZ1122 Budapest, Krisztina krt. 11.

Bemutatkozás

KABIRI SZŐNYEGHÁZ


Szőnyegáruház Budapest szívében!
Cégünk, a KABIRI Kft. 1995-től - Buda fő vérkeringésében, a XII. ker. Krisztina krt. 11. szám alatt működik. Kabiri Szőnyegház néven 250 m2 alapterületen várja Önt is a szőnyegáruház, melyben széles választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére. Több évtizedes családi szőnyegkészítési tradíciók alapján a 80-as évek közepétől - kezdetben hobbiként - foglalkoztunk kézi csomózású keleti szőnyegek gyűjtésével. A kilencvenes évekre oly mértékűvé vált vonzalmunk a szebbnél-szebb remekművek iránt, hogy kereskedelmi tevékenységgel egészítettük ki hobbinkat.

A legkedvezőbb, vásárlóbarát árfekvést a KABIRI Kft. közvetlen beszerzési forrásai alapozták meg és biztosítják azóta is immár 18 éve.
Folyamatos beruházásokkal igényes környezetben, vendégként fogadjuk az érdeklődőket, vásárlókat. A Kabiri szőnyegáruház várja Önt! Lepje meg magát és szeretteit egyedi és értékálló ajándékokkal, a garanciával és szaktanácsadással értékesített termékekből!
A kézi csomózású szőnyegek nagy részét magunk választjuk ki és importáljuk Afganisztánból, Pakisztánból. Folyamatosan megújuló, immár több ezer szőnyegből álló árukészletünk - amelyből nem hiányoznak az iráni, türkmén mestermunkák sem - biztosítja, hogy a szőnyegáruház látogatói a kívánt minőségben és méretben találják meg az ízlésüknek megfelelő szín-, és motívumvilágot.
A siker és a harmónia ott rejlik az Ön környezetében is!
Szőnyegek tisztítása, javítása háztól házig az egész ország területén.Elérhetőségeink

CímCím: 1122 Budapest, Krisztina krt. 11.
GPS: 47.505760, 19.023397
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-1-212-4143
Mobil: 06-30-951-5019

EmailEmail: info@kabiriszonyeghaz.hu

WeblapWeb: http://www.kabiriszonyeghaz.hu
Facebook: megnyitás
Országos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor