KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:

kimetszett dobozok

Országos Szaknévsor

Keresés: Kimetszett dobozok

Bakator Termelő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bemutatkozás


A Bakator Kft. 1989. október 09-i bejegyzéssel jött létre. A kezdetekben cégünk csak részben foglalkozott csomagolóanyagok kereskedelmével, azonban mivel az elmúlt időszakban a csomagolóanyagokra vonatkozó igény/kereslet folyamatosan nőtt, a Bakator Kft. "profiltisztítást" hajtott végre: így a tevékenységi kör átalakult és 1996-tól a csomagolóanyagok tervezésével, gyártásával, értékesítésével foglalkozik. Mivel a vállalat forgalma évről-évre folyamatosan növekvő tendenciát mutat, lehetőség van fejlesztésekre, illetve a tevékenységi kör folyamatos bővítésére, hogy ezáltal mind a már meglévő partnerállományunkat, mind a potenciális vevőkörünk igényeit maximális szinten ki tudjuk elégíteni. Kínálatunkban szinte minden olyan termék megtalálható, amely a csomaglástechnika címszó alatt helyezkedik el, úgymint karton alapanyagú csomagolóanyagok, öntapadó termékek, flexibilis (hajlékony falú) csomagolóanyagok, vákuumformázott termékek... stb. Szintén a tevékenységünk közt szerepelnek a különböző grafikai munkálatok, úgymint: arculattervezés; portál tervek; emblémák tervezése, kivitelezése; neon felirat; fény portál... stb. Tevékenységünk az ország egész részére kiterjed. A közeli jövőre vonatkozó terveink szerint célunk a határon túli értékesítés megvalósítása.Elérhetőségeink

CímCím: 1133 Budapest, Tisza u. 14.
GPS: 47.524417,19.060099
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36 1 238-06-96
Mobil: +36 80 204-982
Fax: +36 1 238-06-99

EmailEmail: bakator@bakator.hu

WeblapWeb: http://www.bakator.hu

Mosonpack Hullámlemezfeldolgozó Kft.

Mosonpack Hullámlemezfeldolgozó Kft.
Mosonpack Hullámlemezfeldolgozó Kft. Mosonpack Hullámlemezfeldolgozó Kft. Mosonpack Hullámlemezfeldolgozó Kft. Mosonpack Hullámlemezfeldolgozó Kft.

Bemutatkozás


A Mosonpack egy magyarországi hullámlemez-feldogozó üzem Mosonudvaron, az osztrák határ közvetlen közelében.
Üzemünk kedvező fekvése révén biztosítani tudjuk a „just-in-time" kiszolgálást Bécs-Pozsony-Győr-Sopron-Bécsújhely körzetében.

Gépparkunk lehetővé teszi túlméretes EU raklap méretű, vagy annál nagyobb, egyedi kialakítású csomagolóeszközök gyártását.
Hullámpapír-raklapok gyártása szabvány és egyedi méretben. Konténerdobozaink és hullámpapír palettáink leegyszerűsítik és gazdaságossá teszik a szállítást.
Nagy teherbírású, extrém igénybevételre alkalmas, nehézáru csomagolásokat is gyártunk különleges minőségű (3,5,7 rétegű) hullámpapírból.
Standard termékeink:
• Félkész dobozok tűzése, ragasztása. Nagyméretű burkolók, túlméretes tálcák gyártása szerszám nélkül
• Hullámpapír szeletek készítése tekercsből, direkt felhasználásra, és további gépeken történő feldolgozásra (pl. stancolás).
Lehetőség a 100 fm-es tekercsek felvágására, háztartási felhasználásra.
• Kimetszett dobozok gyártása nyomatlan, színes kivitelben.
• Tf dobozok gyártása, nyomatlan, egyszínű, kétszínű kivitelben. Fülkivágással és egyéb stancolási lehetőséggel.
Legújabb szakmai elismeréseink:
Worldstar (Csomagolási Oscar díj) 2018 Fődíj (Kardántengely univerzális csomagolása)
Hungaropack (Magyar csomagolási verseny) 2018 Csomagolási szövetség különdíja (Tányér - és Kúpkerék szett csomagolása).Elérhetőségeink

CímCím: 9246 Mosonudvar 8147 hrsz.
GPS: 47.844292, 17.221716
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36-96-577-260

EmailEmail: office.mosonudvar@dunapack-packaging.com

WeblapWeb: http://www.mosonpack.hu
Facebook: megnyitás
Országos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor