KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 

Szolgáltatások - Árak

Az Országos Szaknévsorban megjelenő hirdetése a következőket tartalmazza Cégbemutató: Vállalkozása teljes bemutatása lehetséges 25 sor erejéig.
Fotók: A cégbemutatásban több fotó megjelenítésére van lehetőség. A fotók feltöltése egyszerű, lehet saját ügyfélkapu által, illetve e-mailben eljuttatva hozzánk, így a feltöltést mi kezeljük. Vagy ránk bízza a fotók kiválasztását, illetve elkészítését.

Keresőszavak
Igen fontos a jól megadott, nagy mennyiségű keresőszó beállítása, hogy vállalkozása egyszerűbben elérhető legyen. Ügyfélkapunk segítségével keresőszavait is igény szerint bővítheti, így növelheti a találati arányt. Megadhat akár új, a rendszerben még nem létező szavakat is, ezzel frissítve főoldali keresőnket.

Elérhetőség adatai
Google térkép. Hirdetési felületéhez Google térképmellékletet tudunk szolgáltatni, amely telephelyük könnyebb megtalálásában ad segítséget. GPS koordináták, cím, telefon, fax, email, honlapcím, Facebook oldal

Főoldali kiemelt hirdetés
Kiemelt link elhelyezése a főoldalon szöveggel. A részletes online regisztráció mellett a cég megjelenik a főoldalon a kiemelt hirdetőink között. féléves: 30.000 Ft, 1 éves: 50.000 Ft

Banner
A banner szó jelentése évszázadokra visszakövethető, de a világhálón legelőször 1994-ban jelent meg, amikor is nagy amerikai társaságok weboldalakba ágyazott reklámját nevezték el bannernek. Mára a banner a világháló egyik legkedveltebb hirdetési módja, ami nagyban hasonlít az újságokban látható hirdetésekre és tetszőleges méretekben, helyeken lehet elhelyezni egy adott oldalon. A banner fő célja a látogatók vonzása úgy, hogy rákattintva a reklámozó oldala nyílik meg. A reklámot képekből készítik, melyek lehetnek álló vagy mozgóképek.

Főoldali banner megjelenés
210 x 150 px méretű banner: féléves: 50.000 Ft, 1 éves: 90.000 Ft

Ügyfélkapu
Lehetősége van adatai online módosítására, saját jelszó meghatározásával. Így naprakész, Ön által fontos információkat szerkeszthet bele hirdetési felületébe. Például akciós ajánlat, új termék, szolgáltatás bevezetésére, illetve a céggel kapcsolatos adatok és egyéb változások esetén. Az ügyfélkapu kezelése: egyszerű szövegszerkesztő ismerete elegendő hozzá.