KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

hengeres kartondoboz

Országos Szaknévsor

Keresés: Hengeres kartondoboz

Halaspack Csomagolóanyag Bt.

Halaspack Csomagolóanyag Bt.
Halaspack Csomagolóanyag Bt. Halaspack Csomagolóanyag Bt. Halaspack Csomagolóanyag Bt. Halaspack Csomagolóanyag Bt.

Bemutatkozás


A Halaspack Bt, mint a Paul & Co, a Kunert csoport csőgyártó specialistája, 2001 óta termel sikeresen a magyar és kelet-európai piacokra.
Két üzemünk Kiskunhalason és a szlovákiai Ruzomberokban lehetővé teszik számunkra, köszönhetően a stratégiailag jó elhelyezkedésüknek, a gyors és rugalmas valamint megbízható szállítást, a kelet-európai és a nyugat törökországi vevők részére.
A higiéniai termékek fejlesztési központja itt található, magas színvonalú gépek, és magasan képzett szakemberek fémjelzik a Halaspack üzemét.
A Kunert csoport részeként és a megbízhatóság a hosszútávú vevői együttműködés. A kimondott célunk egy megbízható, hosszátávú kapcsolat a vevőinkkel. Önökkel közösen éveken át tapasztalatokat szereztünk és növekedtünk. Így ma már 160 munkatársunk dolgozik a kiskunhalasi gyárban azon, hogy a igényeikre megoldást találjunk.
Ruzomberoki leányvállalatunk 20 munkatársa is azon fáradozik, hogy Önöknek a legjobbat nyújtsa.
A papírcsövek és élvédők gyártásánal az Önök igényeit helyezzük előtérbe. Ezért mi nem csak pusztán termelő cég vagyunk.
Sokkal inkább az Ön tanácsadója és konzultánsa. Önökkel közösen fejlesztjük a méretre szabott megoldásokat az Önök idényeinek megfelelően.
Ezzel egy időben támogatjuk Önöket termelési és szállítási folyamataik során felmerülő problémák legyőzésében. Célunk egy erős, hosszú távú kapcsolat kialakítása.Elérhetőségeink

CímCím: 6400 Kiskunhalas, Majsai út 3/A.
GPS: 46.432713, 19.498682
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36 (77) 522-253
Fax: +36 (77) 522-260

EmailEmail: halaspack@halaspack.hu

WeblapWeb: http://www.halaspack.hu
Országos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor