KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

jacuzzi

Országos Szaknévsor

Keresés: Jacuzzi

Kristóf Uszodatechnika

Bemutatkozás


A Kristóf Uszodatechnika 15 éves tapasztalat és a fiatalos lendület ötvözete.
A legjobb uszodatechnikusokat illetve szakembereket sikerült magunk mögé állítani, hogy megfelelő minőségben és határidőre elkészülhessen a megálmodott medencéje.
Célunk, hogy partnereink ne csak a tökéletes épületeket tudhassák magukénak, hanem a pihenésre szánt idő is egy megálmodott térben, egy megálmodott medencében jöhessen létre.
Szolgáltatásaink bővítésével megbízóink igényeit egyre tágabb tereken és magasabb szinteken tudjuk kielégíteni, ami a mai világban elengedhetetlen.
A legjobb szakemberek cégünket választották, hogy kiteljesítsék tudásukat és minden megálmodott medencét sajátjukként építsenek meg, alakítsanak ki.
Építettünk már többek között gyermek és élménymedencéket, egyedi megoldású fürdőmedencéket, masszázsmedencéket, de 2018 évben a Dagály strand újranyitásánál, valamint a Duna Aréna üzemeltetésénél is aktív szerepet töltöttünk be.
Mivel jelentős nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk, szívesen vállalunk külföldi munkákat.
Megbízásunk a tervezéstől a kivitelezésen át egészen az átadásig szól, de igény esetén részmunkálatokat is elvégzünk (pl.: burkolás, gépészet stb.).
Továbbá vállaljuk medencéje szervizelését, karbantartását, téliesítését, beüzemelését a kérését követő 48 órán belül. Szükség esetén számíthat szaktanácsadásunkra is.Elérhetőségeink

CímCím: 2040 Budaörs, Patkó utca 7.
GPS: 47.459412, 18.942221
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: +36 70 947 9839

EmailEmail: kristofuszodatechnikakft@gmail.com

WeblapWeb: https://kristofuszodatechnika.hu/

Spauza Medical Wellness Ház

Bemutatkozás


USZODA: uszómedence, jacuzzi, SZAUNA: finn-, infra szaunák, SZOLÁRIUM: rezgőpados szolárium, exkluzív szolárium, MASSZÁZS: svéd masszázs, nyirok masszázs, száraz kefe masszázs, talpreflexológia, hát-, nyak-, és vállmasszázs, arc masszázs, ALAKFORMÁLÁS: tornák: wiener kontúrfáslizás, Alpha LED Light Oxy SPA paraffangó testkezelés, testtekercselés, ultrahangos cellulitkezelés, galvánáramos cellulitkezelés, KOZMETIKA: kezelések: sminktetoválás, férfi kozmetika, aromaolajos infraszauna kezelés, parafinolajos kézápolás, aranykezelés, csillámtetoválás, különleges műszempillák és alkalmi smink, ELEKTROKOZMETIKA: elektrokozmetikai kezelések, önismereti tréning, úszásoktatás! NYITVARARTÁS: H-V: 08:00 - 20:00Elérhetőségeink

CímCím: 2000 Szentendre Sas u. 11.

TelefonVezetékes: +36 26 303 673

EmailEmail: info@spauzawellness.hu

WeblapWeb: http://www.spauzawellness.hu
Országos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor