KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
KERESÉS:
Tevékenység:

zsindely

Országos Szaknévsor

Keresés: Zsindely

B-West-Bau Építőipari Kft.

Bemutatkozás


Cégünk, a B-West-Bau Kft. arra vállalkozik, hogy új vagy felújított otthonra vágyó ügyfeleinek az építkezés, tetőfelújítás összes terhét levegye a válláról. Már akkor is segíteni tudunk, amikor a terv éppen hogy megszületett, egészen addig, míg az épületet a megrendelő használni kezdi.
Építészeti tervezés, generálkivitelezés, tetőszerkezet építés, tetőfedés, tetőfelújítás, ács- és bádogosmunkák. Zsaluzás, a kiselemestől a táblás zsaluelemekig, építőanyag forgalmazás.
A B-West-Bau Kft. elkötelezett a korrekt, precíz munkavégzés iránt. Szakmai felkészültségünknek köszönhetően megfelelő szakemberekkel rendelkezünk minden építéssel kapcsolatos munka szakszerű kivitelezéséhez. Munkatársaink magasan képzettek, széles körű gyakorlattal, tapasztalattal rendelkeznek a hagyományos és az új technológiák területén egyaránt.
B-West-Bau Kft. a következő területeken áll az Önök rendelkezésére:
■ Építészeti tervezés
■ Generálkivitelezés
■ Tetőszerkezet építés
■ Tetőfedés, tetőfelújítás
■ Ács- és bádogosmunkák
■ Zsaluzás, a kiselemestől a táblás zsaluelemekig
■ Építőanyag forgalmazásElérhetőségeink

CímCím: 9322 Rábatamási, Szent István u. 1.
GPS: 47.587477, 17.172613
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-96/282-078
Mobil: 06-30/864-4085, 06-30/615-0194
Fax: 06-96/282-078

EmailEmail: info@bwestbau.hu

WeblapWeb: http://www.bwestbau.hu

BÁDOGOS SZAKÜZLET Kft.

Bemutatkozás


Üzletünk folyamatosan bővíti a terméklistát: a svéd produktumok mellett kiváló minőségű francia VMZINC, német RHEINZINK árut forgalmazunk, valamint az osztrák PREFA termékeit.
Építkezéseknél, lakásfelújításoknál vannak, akik a hagyományos anyagokat keresik, de sokan kutatnak a piacon megjelenő újdonságok után: üzletünkben mindkettő megtalálható, s a legmegfelelőbb termék kiválasztásában hozzáértő eladóink szakmai tanácsokkal segítik az érdeklődőket.

Akár kész terméket szeretne a vevő, akár egyéni kívánságai vannak, mi megteszünk mindent azért, hogy segítsük megvalósítani az igényeit, elképzeléseit.Elérhetőségeink

CímCím: 9700 Szombathely, Dózsa György u. 15-17.
GPS: 47.228428,16.613127
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-94/508-190
Mobil: 06-20-9361-761
Fax: 06-94/508-191

EmailEmail: badogos@badogosszakuzlet.hu

WeblapWeb: http://www.badogosszakuzlet.hu

BB MENTOR Kft.

BB MENTOR Kft.
BB MENTOR Kft. BB MENTOR Kft. BB MENTOR Kft. BB MENTOR Kft.

Bemutatkozás


2005-ben alapítottam a magánvállalkozást, amely az elmúlt években (EV formában is) számos kivitelezési munkát végzett a vízszigetelési technológiával.
A vállalkozás részére tízmillió forint összegű biztosítási fedezet áll rendelkezésre 95456231098757600 kötvényszám alatt a Generáli biztosítónál.
Főbb tevékenységi köreink:
• tetőfedés
• tetőszigetelés
• pinceszigetelés
• talajvíznyomás elleni szigetelés
• zöldtető kialakítása a legkorszerűbb műanyag vízszigetelési tecnológiával, és hagyományos modifikált bitumenes anyagokkal.

Kérem, engedje meg, hogy az oldalon található referencia listával – a teljesség igénye nélkül – bemutassam vállalkozásom közelmúltban végzett munkáit. Köszönettel venném felkérésüket kivitelezésre, továbbá készségemet fejezzem ki együttműködésre az előkészítő fázisokban is.Elérhetőségeink

CímCím: 6724 Szeged, Kukovetz Nana utca 3/4.
GPS: 46.268343, 20.135430
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-70-546-4300

EmailEmail: bbmentorkft@gmail.com

WeblapWeb: https://bbmentorkft.wordpress.com/

COLMETAL Kft.

Bemutatkozás


Cégünk 2005 év eleje óta működik mint szakkereskedés, budapesti telephelyünkön azonnali raktári kiszolgálás keretében árusítjuk termékeinket !
Komplett ereszcsatorna rendszerek:
Német - Magyar 2,4,6 m-es hosszakban Réz , Horganyzott - Színes horganyzott , Titán Zinc , Wm - Zinc ,Silesia Zinc ,Rheinzinc , Natúr-Színes alumínium ,Lindab , Prefa , Zambelli - Minoletti tartozékok.
Szalag - Táblalemezek :
( Réz , Horganyzott - Színes horganyzott , Wm - Zinc , Armat , Galeco , Rheinzink , Silesia Zinc , Natúr - Színes alumínium , Lindab , Prefa ).
Tetőfedő anyagok :
Cserepek - Zsindelyek és tartozékaik Bramac , Mediterrán , Olasz mediterrán , Sila , Tondach Tegola , Bp-kanadai , Iko , Isola , Katepal , Olasz zsinelyek , Cottonese.
Bitumenes hullámlemezek és tartozékaik.
Tetőtéri ablakok:
Velux , Shindler , Fakro , Ninive.
Vízszigetelő anyagok:
Bauder , Isola , Isoline , Nordbitumi.
Hőszigetelő anyagok:
Isover , Rockwool , Ursa , Austrotherm , Extherm.
Tetőtartozékok:
Foliák , Szellőzőelemek , gerincelemek stb.
Bádogosipari szerszámok és gépek.Elérhetőségeink

CímCím: 1211 Budapest, Bajáki Ferenc u. 27
GPS: 47.422513,19.060932
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-1-278-0204
Mobil: 06-30-228-3829, 06-30-5529-676
Fax: 06-1-278-0205

EmailEmail: colmetalj@t-online.hu

WeblapWeb: http://www.colmetal.hu
Egyéb: http://www.colmetalwebaruhaz.hu

Cseri János ács vállalkozó

Bemutatkozás


Cseri János, ács vállalkozó vagyok. A szakmunkás képzõ iskolát 1972-ben végeztem Szolnokon, ács- állványozó szakon. ****** A továbbiakban építõipari vállalatoknál dolgoztam. 1991-ben saját vállalkozásba kezdtem. Azóta is folyamatosan ács szakmában dolgozom.Elérhetőségeink

CímCím: 3261. Abasár, Dózsa György út 21.
GPS: 47.795932,19.99565
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06-20-966-3683

EmailEmail: cseri.janos@gmail.com

WeblapWeb: http://www.cseriacs.atw.hu

FADEPO FATELEP - Budapest

FADEPO FATELEP - Budapest
FADEPO FATELEP - Budapest

Bemutatkozás


Szlovák import. Építő minőségű fenyő fűrészárut érdemes nálunk venni, hisz a gerenda, szarufa és palló kiválasztása egy helyen a legegyszerűbb.
Egyenes és méretpontos faanyagot kínálunk, így a légszáraz anyag sokkal jobb beépíthetőséget garantál.
Kérésére tökéletesen elő is készítjük a beépítésre: gyaluljuk és impregnáljuk is szállítás előtt.Elérhetőségeink

CímCím: 1182 Budapest, Üllői út 651.
GPS: 47.434866, 19.200693
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36-1-296-0018
Mobil: +36-30-622-1719

EmailEmail: info@fadepo.hu

WeblapWeb: http://www.fadepofatelep.hu

GSV Kft. - Gulyás Tüzép - a Huf-Bau Csoport tagja

Bemutatkozás


Cégünk, a Gulyás Tüzép már több, mint 20 éve van jelen a hazai építőanyag és kerámia piacon, ahol ezen idő alatt meghatározó szereplővé vált. Amikor 1991-ben megkezdte működését a Gulyás Tüzép, még csak szűk termékkörrel tört be az építőanyag piacra. A folyamatos újítások és beruházások, valamint a vevőközpontú üzletpolitikánk vezettek az egyre nagyobb forgalom eléréséhez. Az 1993-ban elkezdődött csempe és padlólap forgalmazás növekedése miatt igény volt a 200 m2-es kis bemutatóterem helyett egy nagyobbra, amit 2000-ben sikerült megvalósítani. Az Otthon Áruházban - mely ma már több mint 3000 m2 alapterületű - már ízlésesen lehetett kínálatunkat bemutatni. Az áruház elkészülte után így már nem csak építőanyagokkal próbáltunk megfelelni a piacon, hanem olyan belsőépítészeti dolgokkal is, melyek egy új irányt mutattak az otthonteremtésben.
Napjainkban építőipari anyagok, burkolatok, kádak, zuhanykabinok, szaniterek, csaptelepek, fürdőszobabútorok és kiegészítők széles skálájának kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Míg építőanyag kínálatunk főként hazai nagy gyártó cégek termékeit foglalja magában, addig kerámia és belsőépítészeti termékválasztékunk a magyar mellett sok külföldi, többek között olasz, spanyol, szerb, lengyel, török gyártóktól származik.
A folyamatosan bővülő áruválaszték és a nagy mennyiségű árukészlet tárolására az 5,5 ha nagyságú telepen található 10.000 m2 összterületű fedett csarnokunk van. Így cégünk mind méretéből, mind széles termékskálájából adódóan alkalmas az igények színvonalas és folyamatos kielégítésére. Mivel az évek folyamán hatékony és tartós kapcsolatot alakítottunk ki a gyárakkal, márkakereskedő-ként a termékeinket az egyszerűtől az igényesig igen kedvező áron tudjuk biztosítani vásárlóinknak és viszonteladóinknak egyaránt. A Gulyás Tüzépen mindig kiemelt helyet kapnak a vásárlók. Igyekszünk nem csak a termékek és szolgáltatások, hanem a kedvezmények és információk iránti igényeiket is kielégíteni. Éppen ez-ért indítottuk útjára 2000-ben ingyenes szakmai kiadványunkat a GSV MAGAZIN-t, mely havonta 10.000 példányban jelenik meg. Az igényes magazinnal valamennyi vásárlónkat segíteni kívánjuk abban, hogy tájékozódhassanak a legújabb építőipari termékekről és technológiákról, valamint a gyártók és cégünk aktuális akcióiról. Természetesen figyelünk arra is, hogy vevőink jól érezzék magukat vásárlás közben és érezzék, milyen fontos elemei ők kereskedelmünknek. Tavaszi vásáraink többek között ezt a célt is szolgálják, ahol vevőinket nem csak rendkívüli kedvezményekkel, hanem egy kis vendéglátással is várjuk.A Gulyás Tüzépen büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóinknak mindig a legmagasabb minőséget biztosítjuk. 10 év óta minden évben megkaptuk az ISO minősítést, melyet az ÉMI-TÜV SÜD Kft. végzett. Kiemelt célkitűzésünk a vevői elvárásoknak való megfelelőség, a vevők gyors, pontos kiszolgálása, és a termékek, szolgáltatások minőségének legmagasabb szinten tartása. Az építkezni, felújítani szándékozók itt mindent be tudnak szerezni egy helyen, amire az építkezés folyamán szükség lehet. Mindezeket a termékeket kiváló minőségben, kedvező áron biztosítjuk vásárlóink számára.
Cégünk üzletpolitikájában nagyon fontos szerepet tölt be az ügyfélközpontúság. Természetesen ehhez szükségünk van a vásárlóink visszajelzéseire, mellyel megismerhetjük szükségleteiket, és azonnal reagálhatunk változó igényeikre. Szeretnénk megköszönni vásárlóinknak a bizalmat és hűséget, mellyel megtiszteltek minket több, mint 20 éven keresztül. Reméljük - ha továbbra is ezen az úton haladunk – még sokáig rászolgálunk erre. Gulyás Tüzép - a Huf-Bau Csoport tagja A Huf-Bau franchise Magyarország meghatározó építőanyag- kereskedelmi hálózata. Elsődleges célja, hogy az egész országot lefedő hálózata révén,magas minőségű és kedvező árú termékeket és ehhez társuló professzionális szakmai szolgáltatásokat nyújtson vásárlói, partnerei számára. A kiváló minőségű alapanyagokról, valamint a magas szintű szakmai szolgáltatásokról a nagy múltú, elismert vállalkozásokra épülő partnereink gondoskodnak.Elérhetőségeink

CímCím: 4034 Debrecen, Vámospércsi út 37.
GPS: 47.530155,21.666967
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 52-526-666
Fax: 52-417-886

EmailEmail: marketing@gsv.hu

WeblapWeb: http://www.gsv.hu
Facebook: megnyitás

INGATLANÉPÍTŐ Kft.

Bemutatkozás


Cégünk tetőszigeteléssel foglalkozik, így vállaljuk a tetőszigetelés kisebb javítását, felújítását, a tetőszigetelés teljes cseréjét, vagy egy új tetőszigetelés kialakítását is.
Hívjon, ha kisebb javításról is lenne szó, az egyeztetett helyszíni szemlén szakembereink átvizsgálják és megkeresik a tetőszigetelés hibáit, amelynek javítására korrekt árajánlatot adunk.
Szolgáltatásaink:
ingatlan értékbecslés, ingatlan vagyonértékelés, műszaki ellenőrzés, műszaki vezetés, kivitelezés, hitel, lakásbiztosítás, életbiztosítás, festés, mázolás, kőműves munkák, szárazépítés, álmennyezet, gipszkarton építés, kazettás álmennyezet, takarítás.
Az általunk elvégzett munkálatok minőségére felelősséget, garanciát vállalunk!Elérhetőségeink

CímCím: 2519 Piliscsév, Kesztölci út 7
GPS: 47.681093,18.814105
Térkép (Google Map)

TelefonMobil: 06/70 770 7771 , 06/70 549 38 07

EmailEmail: ingatlan@ingatlanepito.hu

WeblapWeb: http://www.teto-szigeteles.eu
Facebook: megnyitás
Egyéb: http://www.ingatlanepito.hu

Parana Kft.

Bemutatkozás


Faanyag kereskedelem, fatelep, fűrészáru, tüzifa, tüzép, táblásított lapok, cserépléc, palló, lambéria, gerenda, deszka, épületfa, fenyő fűrészáru, vörösfenyő, gőzölt bükk, száritott tölgy, szárított borovi, komplett tetőanyag.
Telephelyek, elérhetőségek:
2040 Budaörs, Kaktusz utca 4.
8624 Balatonszárszó, Szemesi út 7. (régi 7-es úton)
Tel: 30/272-3964
GPS: 46.824966, 17.825110Elérhetőségeink

CímCím: 2040 Budaörs, Kaktusz utca 4.
GPS: 47.454472, 18.910461
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: (06) 23 414-421
Mobil: 06(30) 952-9567, 06(30) 912-9787
Fax: (06) 23 414-421

EmailEmail: parana@t-online.hu

TETŐKOMPLETT KFT.

Bemutatkozás


Cégünk mint kisiparos vállalkozás 1987-ben alakult de 1996-óta Kft. formában működik. Szakembereink a megfelelő bizonyítványokkal rendelkeznek mely a munka minőségében is látható. Csak minőségi bizonyítvánnyal rendelkező anyagokkal dolgozunk.
A korrekt és tisztességes, szakszerű munkát tartjuk cégünk fő erényének. A helyszíni felmérés és szemrevételezés alapján ingyenes árajánlatot készítünk és ha szükséges szakmai tanácsot adunk.
Bádogozás:
Bádogozás fémlemez fedések kivitelezése horganylemez, alumínium vörösréz, lindab lemezzel(www.lindab.com) , épületbádogos munkák kivitelezése, szegélyek, hajlatok, fekvő és függőerszcsatornák, lefolyók, eresszegélyek stb… Fémlemez fedések alá szellőző szőnyeg készítése. Fém lemez fedések készítéséhez, www.rheinzink.hu anyagait használjuk, valamint a www.vmzinc.com termékeit.
Tetőfedés:
Tetőfedés új és régi tetők fedése cserép, pala, cserepes lemez, hullám pala, zsindely fedés, tetőfóliázás, lécezés, deszkázás, hőszigetelés szálas hőszigetelő anyaggal. Tetőfedés részleges javítás. Tetőfedés komplett kivitelezés. Tetőfedés készítés. Cserépfedések a www.tondach.hu és a www.bramac.hu termékeiből végzi vállalkozásunk.
Tetőszigetelés:
Tetőszigetelés,lapostetők vízszigetelése, páratechnikai szigetelés, hőszigetelés terasz szigetelés, pince aljzat és oldalfal szigetelés, aljzatszigetelés, talajvíz elleni szigetelés, talajpára elleni szigetelés, csapadékvíz elleni szigetelés, pvc szigetelőanyaggal modifikált bitumenes szigetelőanyaggal, kent technológiájú szigetelések a belső vizes helységek mint fürdőszoba vagy medence, erkélyek és teraszok, virágvályúk, csarnoktetők vízszigetelése, hőszigetelt panelelemekkel történő fedése.Elérhetőségeink

CímCím: 1162 Budapest, Avarszállás u. 40.
GPS: 47.539435, 19.188198
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-1-409-1832
Mobil: 06-20-9651-678
Fax: 06-1-409-1832

EmailEmail: korbely.zoltan@gmail.com

WeblapWeb: http://www.tetokomplettszigeteles.hu
Országos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor