KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 

Sport-Bau-Trade Kft.

Sport-Bau-Trade Kft.3433 Nyékládháza, Móra Ferenc. u. 1.

Bemutatkozás

Sport-Bau-Trade Kft.


A SPORT-BAU TRADE KFT. 2010-ben történő megalapításával ennek a küldetésnek a megvalósításával, valamint az egyre növekvő sportpálya építési és ezen belül a modern sportburkolatok iránti igények magas színvonalú kielégítése céljából indultunk útnak. Működési területünk a műfüves és a gumiburkolatú sportpályák építésére, sportpályák felújítására, sportpályák karbantartására, kültéri fitnesz pályák építésére, csarnokok építésére, valamint építőipari munkákra terjed ki.
A cég profilja a különböző Sportpályák, Kültéri fitnesz pályák, Lakó-és nem lakó épületek, Csarnokok építése, és Sportburkolatok - műfüves-, füves-, soft court (gumialapú) - forgalmazása.
Különböző méretű és felszereltségű labdarúgó-, kézilabda-, kosárlabda-, tenisz-, multifunkcionális-, kültéri fitnesz pályák és különböző befogadó képességű csarnokok építését is kínáljuk partnereink felé.
A forgalmazott termékeink és kivitelezett munkáink minőségének, valamint a megfelelő árképzésnek és értékesítési stratégiáinknak köszönhetően a vállalkozás hamar jelentős piaci pozícióra tett szert és a szakma kedvelt szállítója lett.Elérhetőségeink

CímCím: 3433 Nyékládháza, Móra Ferenc. u. 1.
GPS: 47.993708, 20.831765
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-46-655-312
Mobil: 06-20-555-5898
Fax: 06-46-655-312

EmailEmail: info@sportbau.hu

WeblapWeb: http://www.sportbau.hu
Országos SzaknévsorOrszágos Szaknévsor